Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. antalya_07

antalya_07 User

31 level olunca behemont tılsımı paazardan kalktı ama aslan yürekli görevi çin lazım bize nerden temin edeceğiz ???

2. Selam,

Kara Vicdanlı Katil sistem gemisini batırarak Behemoth'un tılsımını elde edebilirsiniz. Ayrıca yaşadığınız sorun gerekli birimlere iletilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Mart 2018
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  3. TSY37

TSY37 User

Donmuş Yara isimli sistem gemisi var hangi haritada bilen var mı acaba ?

4. TSY37

TSY37 User

Arayan olursa 11 haritasında nihayet buldum arkadaşlar bilginiz olsun

5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @TSY37 ,

Sorunuz çözüme kavuştuğu için konu kilitlenmiştir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

6. Almışken seviye 2 komutan almak istiyorum. yoksa seviye 1 mi almalıyım, fikir verebilicek varsa... bosuna inci harcamiyim. çok fark var mı aralarında? seviye 2 almazsam cok büyük bi kayıp olur mu?

Son düzenlenen: 3 Mart 2018
  7. ozican2525

ozican2525 User

Seviye 3 komutan bildiğim kadarıyla şuan satılmamakta.Taverna kısmından seviye 2 alıp kullanabilirsiniz.

8. Selam,

9. Sandık içeriklerinden kristal nimeti kaldırıldı mı yakın zaman da çıkaran varmı?

10. Selam,

Sandık içeriklerinde bir değişiklik bulunmamaktadır. Sadece biraz şansa ihtiyacınız var :)

Saygılarımla.

11. urungubeğ

urungubeğ User

yeni gelen güncellemeyle kod geldimi

12. henüz yok.

agrılıibo bunu beğendi.
  13. Selam, @urungubeğ

14. sizce gemiye 95 k lik vudu tasimi takiyim yoksa 10.5 kacinma sansimi ?

15. Ruh takasında sırf 1e 500 vericek diye ruhları takas etmedik adamlar bize dalga geçer gibi 100 gülle yolluyor :D ay başında "1" tane kafatası güllesi veriyor oyuncularının hiç bir yazısını dikkate almıyor aynı zamanda oyun içi sohbet cmlerininde tek yaptığı kopyala yapıştır bu nasıl bir sistemdir ben anlamış değilim gerçekten yazık bu güncelleme ile bu hatalarla kaç oyuncu kaybettiniz acaba çok merak ediyorum.

DevilHunteR bunu beğendi.
  16. Reese

Reese User

Merhaba,

Ruh takası konusunda bilgilendirme hatası olmuştur, Bigpatron gelen bilgileri sizler ile paylaşıyor adetlerini kendisi belirlemiyor. Bu yüzden Seafight Takımını suçlu tutamayız değil mi ? Cm'lerin görevleri ile ilgili rahatsızlığınızı lütfen Destek birimi (support) ile paylaşınız. Bir diğer konuda ise oyunda illaki hatalar olabiliyor biraz hoşgörülü davranmanızı istiyoruz. Hatalar düzeltiliyor, son olarak bırakan oyuncu sayısı sizleri değil Seafight yönetimini ilgilendiriyor.

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 4 Mart 2018
  17. kaçınma tak vudu canını artırsan ne olur artırmasan ne olur ama kaçınma takarsan gemi az hasar alır

18. sayın forum yetkilileri bugün saat 12 16 da oyundan çıkıç yaparken arkadaş listemde olan kişiye ben çıkıyorum görüşmek üzere allaha emanet ol yazdım ve oyun penceresini kapattım yaklaşık bir saat önce oyun ekranını açtığımda
    04-03-2018 tarihinde saat 14:17:20, 7 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 11-03-2018 saat 14:17:20 zamanında giriş yapabilirsin. ekranda bu yazıyla karşılaştım sohbet penceresinde ne sohbeti gerecek bir yazı nede argo bir kelime kullandım supportdada yazdım ama herhangi bir cevap gelmedi henüz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılar

19. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Chat ile ilgili sorunlarınız için Destek(Support) Ekibimize mesaj atmanız gerekmektedir.

Saygılarımla.

20. Merhaba Arkadaşlar,

Bigpointten gelen maillere abonelikten çıkmışım sanırım tekrar nasıl abone olabiliriz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.