Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba cm ve modaratörlük için başvuru varmı var ise yardımcı olursanız sevinirim

2. Koman

Koman User

3. o-merd-o

o-merd-o User

selam.

baya oldu oyuna girmiyorum bu acemi koruması kalktı mı acaba?

4. ozican2525

ozican2525 User

Acemi koruması 14 gün olarak değişti.

5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Acemi koruması buff şekline dönüştürülmüştür ve özellikleri aşağıdaki gibidir;

Yeni oyuncular 14 günlük acemi koruması buff"u alacaklardır. (336x1 saat). Acemi koruması, oyuncu seviye 4'e ulaştığında, 50.000 tecrübe puanı yaptığında ve diğer oyunculara saldırdığında bozulacaktır. Ayrıca acemi koruması olan oyuncuların diğer oyuncuları yada sistem gemilerini ele geçirmeleri mümkün olmayacaktır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

6. **facia**

**facia** User

havai fişek güllesi eskiden daha hoş duruyordu rengarenkti şimdi görseli daha kötü
    çogu oyuncunun favori güllesi havai fişek güllesine kırmızı v.b. renkleri eklerseniz daha hoş durur.

7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @**facia** ,

Bu konu hakkında fikir ve düşüncelerinizi fikir havuzu ve öneriler forumunda detaylı şekilde dile getirirseniz eğer değerlendirilip raporlarımıza eklenecektir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

8. selam. anasayfada etkinlik paketlerinde 14 günlük abanoz güverte içeren paket var paketi çeksem ve premiumdan faydalanıyorsam paket premium boyunca geçerli olacak mı?

9. Evet premium süresince kalır.

10. Cancano

Cancano User

Kalmıyor kardeş galiba daha çnce bu şekilde bir paket almıştım süresi dolunca gitti, supporttan öğren

11. Kesin bilginiz yoksa cevap yazarak kafa karıştırmayın lütfen.Bana daha yeni günlük giriş ödülünden 1 haftalık geldi desteklerde baktığım zaman vip sürem kadar gözüküyor.

12. sayın admin beta ne zaman açılıcak

13. herhangi bir yeni etkinlik olmadığı sürece açılmaz.

agrılıibo bunu beğendi.
  14. etkinliğile ne alakası var o öncedendi
    etkinlik var saten beta açık normalde fakat maintenace diyor

15. [~alişah~

[~alişah~ User

beta açık şuhan sadece oyuna girmiyor

16. ,
    o zaman support'a yazmanız daha iyi olur.

agrılıibo bunu beğendi.
  17. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Beta sunucusu test sunucudur.Açılacağı zaman resmi olarak duyurulacaktır.Forumu takipte kalınız lütfen.

Saygılarımla.

emirchasvet2013 bunu beğendi.
  18. Cancano

Cancano User

Galiba dedim okuduğunu anlamıyormusun? Bende daha önce paket aldım süresi bitince gitti diyorum, supporta yaz doğrusunu öğren öyle al diyorum bilmem anlıyor musun?

19. Beta sunucu acıldı fakat oyuna giremiyoruz ne zaman girebiliriz acaba ?

20. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Beta sunucusu oyunlara açılacağı zaman Resmi Duyurularda yayınlanacaktır.Forumu takipte kalınız.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.