Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Enesç

Enesç User

örnegin legba 50k yerine 65k vp basar

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Umarım bu yazınzın hesap kapatma cezası olduğunu biliyorsunuzdur!

20. Greve çağırmak, protesto etmek üyeleri oynamamaya çağırmak yada uridium/inci almamaya teşvik etmek yasaktır ve bu durum GİŞ kuralalrını ihlali olduğu için sözleşme fesih edilebilir ve/veya hesap kapatılır.

3. Menetli

Menetli Guest

Selâm @mataracı ,

Kara borsada Havai Fişek cephanesi sınırlıdır.Herhangi bir sıkıntıya girmemek için oyunu takip edip, belirli günlerde pazar yerinde satışa çıktığında stoklarınızı doldurmanız en mantıklısıdır.;)

Saygılarımla.

4. Chat kurallarinda uygunsuz nickler diye bir kisim var. Nicklerin uygun olup olmadigina neye gore karar veriliyor var mi bunla ilgili kesin birseylerin yazdigi yer?

5. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevaplarınız için teşekkürler. %30 tılsım bonusu taşı kullandığınız ogoun tılsımı, agve tılsımı, legba tılsımı ve simbi tılsımı'nın etkisini %30 oranında arttırmaktadır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

6. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @KarpuzAgacı ,

Sorunuzun cevabı ile ilgili açılmış bir konu bulunmamaktadır. Uygunsuz kullanıcı isimlerinden kasıt, hakaret, küfür vb. içerikli sohbet kurallarına aykırı olan kullanıcı isimleridir.

7. merhaba

ben 1 hafta önce ban yedim ve küfür veya hakaret icerikli bir seyde yazmadim.

arkadas birinin oyuna girip girmedigini sordu bende 'yok o kac gündür girmiyor' dedim ban yedim bu normalmidir?

saygilarimla.

8. ts kullanın daha rahat ve sansürsüz net konuşma fırsatın olur

9. kullanmak istiyorum defalarca denedim ama hata veriyor cözemiyorum hatayi bir türlü

10. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Sohbet yasaklanmaları hakkında destek(support) ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Forum üzerinden herhangi bir işlem yapılamamaktadır.

11. Merhaba, ada çekicisi ya da gemi çekicileri tam olarak nedir? 24/1 de görüyorum sanırım oradan yollanıyor ama dikkatimi her saat başka fiyat görüyorum. Detaylı bir açıklama var mı bununla ilgili?

12. ozican2525

ozican2525 User

Gemi çekilicileri adaya hasar veren ve savunan birlik olarak iki gruba ayrılır.3 seviyesi bulunmaktadır.Her çekici gönderme işleminden sonra leveline göre belli bir taç artışı olucaktır.(ilk 5000 ise ikincide 6000 gibi seviyeye göre bu artıp azalmakta. )Saldıran birlikler ada kulelerine yüksek miktarda hasar bırakarak ada alımlarını kolaylaştırmatıdır.Aynı zamanda level 25'ten 26 ya geçerken belli bir hasar vermenizi istemektedir.Çekicilerin gönderme aralığı 5 dk ile sınırlıdır.

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Filo kiralama sistemi hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

14. S.a arkadaşlar ; Profil'den -> Giriş Bilgileri bölümüne giriyorum "E-Posta Adresinizi Onaylayın" diye bi bölüm çıkıyor ve onu onaylamadan şifre değişikliği vs. yapamıyorum. E-Postamı Onaylamak için ise bilgileri dolduruyorum tamamlıyorum ve sonucunda
    "Şu e-posta adresine bir doğrulama linki yolladık" diyor ve şahsıma ait olan E-Posta adresi ni yazıyor buraya kadar normal fakat ben E-Postama baktığımda gelen her hangi bir link yok, ben bunu nasıl çözebilirim birisi yardım edebilirse sevinirim.. yetkililerde buna bir el atsın lütfen..

15. Somberlain

Somberlain User

Bu gibi şeyleri desteğe bildirmeniz gerekiyor. Forum adminleri bir şey yapamaz. Oyun ana sayfasında, alt tarafta "Support" linkinden, desteğe yazabilirsiniz.

16. Deneyeceğim teşekkürler

17. PATRON2

PATRON2 User

E-posta kutunuzun Spam/İstenmeyen klasörünü de kontrol edebilirsiniz. Bazen postalar oraya düşebiliyor. :)

Somberlain bunu beğendi.
  18. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Oyun hesap yönetimi hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca lütfen mail adresinizin spam klasörünü kontrol ediniz. Sorun halen devam ediyor ise lütfen destek(support) ekibimiz ile iletişime geçiniz.

19. Yeni sunucu açılma gibi bir şans yokmu ? Yada bu konu gündeme getirilmedimi getirilmesini istesek ?

20. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @jokeradana01 ,

Şu an için bu konuda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Yeni sunucunun açılması ile ilgili herhangi bir çalışma olursa eğer duyurusu forumda yayınlanacaktır. Lütfen forumu takipte kalınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.