Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eğer hazine bonuslu bir geminiz varsa ya da yetenekleriniz ogoun yolundaysa bu sandıklardan gelen sandıklar bir yerine iki geliyor. On sandıktan yedi tanesinin tekrar sandık olması sizin şansınıza.

2. zerisenler

zerisenler User

Demek ıstedıgımı anlamamıssınız o yuzden sacma sapan cevap vermeyın. zaten 2 anahtar gelıyor. ben odullerden bahsedıyorum. anahtarı zaten alıyorum ıncı ıle ben.

3. Merhaba, bu ön ayar 1-2-3 leri istediğimiz gibi isimlendirebiliyor muyuz? Mesela savaş, şifa, zıpkın gibi. İsimlendirebiliyorsak nasıl?

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Evet istediğiniz ismi vermeniz mümkün. Önayar 1,2,3 yazan yere çift tıkladıktan sonra istediğiniz ismi yazmanız mümkündür

Saygılar

5. Aerials

Aerials User

Merhaba. gülle aldım ve -118 milyon paraya düştüm. supporta yazdım. hala -118 milyon. ben ayakçı gibi şeylerden faydalanamıyorum. illa ayakçı alabilmek için 118 milyon para mı kasmamız gerekiyor? gerekiyorsa vah vah

6. 2 sandık çıkması kötü bir durum değil ki bu daha çok (gülle,nimet,buff) malzeme demektir

7. Denemesi bedava ama böyle şeylere inanmamak lazım :)
    Benim duyduğum ilginçler de Npclerin ıd sıralamasına göre batır, 3 geçe haritayı bitir, son atışı buz yanığı ile yap falan oldu baya yaratıcı şeyler çıkabiliyor :D

8. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @Aerials ,

Lütfen destek ekibimizden gelecek cevabı bekleyiniz. Gerekli incelemeleri yaparak sizi bilgilendireceklerdir.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

9. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Sandık içeriklerinin değiştirilmesi hakkında bir öneriniz var ise lütfen detaylı şekilde Fikir Havuzu ve Öneriler forumuna yazarak belirtiniz.

10. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Bonus harita ödüllerinin herhangi bir koordinatta bitirilmesi, alabileceğiniz ödüllerde değişiklik sağlamamaktadır. Ödüller tamamen şansınıza bağlıdır.

11. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Buradan yaygın teknik sorunlar ve çözümleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Gerekli kontrolleri yaptıktan sonra sorununuzun giderileceğini umuyorum.

12. kingSo

kingSo User

3 level gemime giriş yapıyorum pazar yerine gidiyorum ışık tılısımı veya herhangi başka bir tılsım satışta yok, ışık tılsımına giriş mi değişti pazardan almıyormuyduk ?

13. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @kingSo ,

Işık tılsımı haritasına girebilmeniz ve pazar yerinden ışık tılsımı satın alabilmeniz için en az 5. seviye olmanız gerekmektedir.

kingSo bunu beğendi.
  14. Prin©eѕ

Prin©eѕ User

merhaba kolay gelsin acaba oyun cm ve mod alımı varmı bilgi verirseniz sevinirim saygılarımla

15. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Forum takımı başvurusuna buradan, Chat moderatörlüğü başvurusuna buradan ulaşabilirsiniz. Ayrıca konu uygun bölüme taşınmıştır.

16. Chat moderatörü konusunu inceledim ama aklımdaki soruları sormak istiyorum. Günde kaç saat görev yapılıyor? Moderatörlük karşılığı oyunculara neler veriliyor? İstedikleri zaman görevden ayrılabiliyorlar mı? Normal oyuncular gibi oyunu rahat oynayabiliyorlar mı görev süreleri bittiğinde?

17. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @DiKKaTKaNSeR*ŞRN ,

Görev saatleri, maaşları gibi bilgiler paylaşılmamaktadır. İstediğiniz zaman elbette ki görevden ayrılabilirsiniz.

18. Sa ben forumu arastirdim fakat bulamadim belirli bp puanlarina acilan ozel esyalar ve bp puanlari kac olunca acildigini soyleyebilir msiniz

19. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @Eskiler-tanir ,

Savaş puanı seviye ödüllerine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.