Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *MV1*

*MV1* User

evet bende arkadaşa katılıyorum chatte küfür eden yada bunu imalı yazanların gemilerinin en az 15 gün süre ile kapatılması oyuncuları frenleme nedenidir ama oyuncunun ana gemisini kapatmak şartıyla yoksa 2 dk yeni bir gemi çok rahatlıkla açılabiliyor. cezaların caydırıcılığı olmadığı sürece bunları çok sık göreceğiz. Bu sadece küfür için değil bot olayında da aynı cezalar çok çok çok geç veriliyor yada verilmiyor bile ben oyunu bırakırken botta pırıltı yada özelde takılan oyuncular vardı aradan yaklaşık 2 sene geçti özel günlerde oyuna girdiğimde aynı oyuncular hala oyunda artık hata kimde onu ben bilemem.

2. President

President User

+1 katılıyorum sonuna kadar

lodos_rüzgarı_cdf bunu beğendi.
  3. golobal 1 de oynuyorum anlatıgınız olayları bizim türklerden başka yapan yok toplum olarak çok gergin gecen yılların ardından toplumladki sürekli piskolojik baskılar insanlarda agır hasarlar dogurdu sonuç tv de oyunda sokakda her yerde şidded aşalama gerginlik etki tepki meseleri ekonomik siyasi olayların sonucu insanlarda gerginlik yaratıyor gerginlikler nereye kadar sürer bilemem Allah sonumuzu hayırlı etsin.

BIRAKTI bunu beğendi.
  4. Verilen ödül nedir? seyir defterinde de ödül hakkında bilgiye raslamadık?

5. BIRAKTI

BIRAKTI User

inşallah dilediğiniz gibi olur ama gidişat pek hayra alamet degil

6. Gist Fuarındaydım fakat hesabıma bir ödül gelmedi ID mi vermiş olmama rağmen 30 level gemi ?

7. Qυєєη

Qυєєη User

Benim gemiye yükleme olmamış kutrol edermisininiz

8. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Hesabınızın incelenmesi için Support(Destek) Ekibimize yazarmısınız?

Saygılarımla.

9. Supporta bildiridm henüz dönüş yapılmadı. Ootmatik cevap bile gelmedi mailime

10. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Hesabınızın incelenmesi için size destek ekibimiz yardımcı olabilir sadece.

Saygılarımla.

11. Rafael_57

Rafael_57 User

Fuara geldim fakat stantda kimse benden ıd filan istemedi

12. redstarmr

redstarmr User

Şu anda oyuna giremiyorum Lost Connectıon hatası veriyor. Benimle alakalı mı yoksa herkes de aynı problem mi var acaba ?

13. maxpane44

maxpane44 User

reset atılcak diye uyarı mesajı gelmedi mi sanada reset atılıp sevgililer günü etkinliği ekleniyor. buraya yazmayı bildiğin kadar forumu araştırmanıda tavsiye ederim

14. RESET geliyor 10 dakika sonra girebilirsiniz

redstarmr bunu beğendi.
  15. redstarmr

redstarmr User

maxpane44 ilk önce uslubunu biraz daha iyileştirmeni öneririm ben de. Biliyorum hepsini sadece sıkıntının reset ten kaynaklanıp kaynaklanmadığını merak ettim o kadar.

16. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevaplarınız için teşekkürler. Yama çalışmalarından dolayı oyuna erişim sağlamamış olabilirsiniz. Şu an sorun giderildi, giriş yapabilirsiniz. Yama çalışmaları hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

17. Oyuna bazen girerken böyle bir hata alıyorum ana makineye bağlantı sorunu hatası bazenleri almıyorum hatayı sorunsuz giriyor internet hızımla alakalı diye düşündüm yok değil gayet hızlı yardımcı olabilicek veya aynı sorunu yaşayan var mı

18. Yaklaşık olarak 17-18 adet yengeç haritası bitirdim fakat yaklaşık 14 tane 25x ışınlanma kitabı aldım acaba belli bir kordinatta bitirdiğimiz zaman krista nimeti (queen legacy) alabilirmiyim ? Haritayı bitirdiğiizde verilen ödüllerin oran değişikliği oldumu ?

19. baba34_foo

baba34_foo User

her ödülün oranı belli kristal nimeti oranı en düşük olan ödül. öyle yok şu koordinat yok şu saniyede bitir vs vs bunlar çook eski boş muhabbetler inanma boşuna.

Kimileri doluşur buraya biz filoca bu koordinatta bitirdik hepimiz nimet aldık diye belirteyim belki utanırlar yazmazlar

20. zerisenler

zerisenler User

Açtığımız sandıklardan neden anahtar dışında birşey cıkmıyor. açtığım 10 sandıgın 7 tanesınden anahtar cıkıyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.