Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Ödemeniz şirkette muhasebeye ulaştığı zaman açılır, bu 10 dakikadar sürebilir birkaç iş günüde. Malesef kesin bir cevap vermem mümkün değildir.

Saygılar.

lordofthe47 bunu beğendi.
  2. Merhaba, etkinlik sonunda buz cephanesi dışında buz yanığı ile kar cephanesi de eriyecek mi?

3. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @DiKKaTKaNSeR*ŞRN ,

Kar erimesi etkinliği sonunda hesabınızda bulunan kar cephanesi ve buz yanığı cephanesi erimez, hesabınızda kalır.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

4. aweee

aweee User

normalde 1-2 haftaydı ancak 1-1.5 aydır nick değişim penceresi açılmıyor acaba bu nick değiştirme süreleri uzadımı yoksa kalktımı yada yeri filanmı değişti ?

5. KILICREİS

KILICREİS User

dostum kullanıcı adı değiştirme süresi 30 gündür. Süresi dolduğu zaman profilinde gözükmesi lazımdı.Kullanıcı adı değiştirip sürenin dolduğunu düşünüyorsan ve profilinizde görünmüyorsa eğer destek(support) ekibi ile iletişime geçiniz.

6. Menetli

Menetli Guest

Merhaba Arkadaşlar ,

Sorun bilinmekte ve teknik ekibimiz konu ile ilgili çalışmalarını sürdürmekte.Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.

Saygılarımla.

aweee bunu beğendi.
  7. _KleSk_

_KleSk_ User

iyi akşamlar arkadaşlar;

Benim gemim orta seviye sayılcak bir gemi 21-22 seviye taşları, 50 yeteneği, 3 - 5 tanesi açık kaleleriyle ortalama bir seviyede. benim zırh plaka açık npcden 800 aldığım hasarda başka gemiler bakıyorum 60 40 gibi komik hasarlar alıyorlar. Bunu bu kadar fark ettiren özellik nedir? bunu öğrenmek ve bende uygulamak istiyorum.

Teşekkürler

8. DELGADO*

DELGADO* User

Milletler topluluğu askerleri hasarı (kaçınmayı) yüzde 60 kadar azaltıyorlar diye biliyorum onu kullanıyorlarsa olabilir belki.

9. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Milletler topluluğu bekçisi, gemi ve pette bulunan hasar önleme taşı, gemi özel taşı zırh plaka bonusu ve bazı dönemlerde ödeme bölümünde satışa sunulan güçlendirilmiş ıskarmozlar sistem gemilerinden aldığınız hasarı büyük ölçüde azalmaktadır. Ayrıca yeteneklerde agwe yolu içerisinde agwe kalkanı, yüzen kalelerde burun kalesi bölümünde zırhlı gövde de aldığınız hasarı azaltacaktır.

10. ZaGoR-SÖK

ZaGoR-SÖK User

O yun esnasında batırdığım oyuncu ağza alınmayacak şekilde oyunun ana sayfasında bulunan mesaj bölümüne üç adet mesaj göndermiş hem küfür hem tehdit hem hakaret. Suporta yazdım bir hafta oldu bana bu mesajı yazan .... halen oyunda oyun oynamaya devam ediyor. Oyunda her batan bu şekil davranışta bulunsa oyun ne hale gelir. Seafiht ne bekliyorsun bilemiyorum bu konuda bilgisi olan bana yazarsa sevinirim. Ayrıca bu küfürleri yazan çok uzun zamandır bildiğim tanıdığım oyun olarak takdir ettiğim ATM filosunda bozok mehmetin filosunda. Bozok mehmet kardeşim Footloose_1979_ATM bu .... senin yanına filona yakışmıyor. Ayrıca koyduğum o üç nokta oküfürleri yazana bi sıfat yakıştıramadığımdan.

11. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu gibi sorunlarınız için lütfen destek(support) ekibimiz ile iletişime geçiniz. Gerekli incelemeler yapılacaktır.

12. [~alişah~

[~alişah~ User

yeni kod geldi yazdım ama birşey vermedi nie acaba seyir defterinde gözükmüyor

13. DOWINTERFUN2 bişey vermiyor

14. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Bilgi gelir ise eğer forumda duyurusu yayınlanacaktır.

15. Pazar yerine havai fişek güllesi hangi günler ve saatlerde geliyor arkadaşlar ?

16. DELGADO*

DELGADO* User

Kazançlı saatler olduğu zaman veya hafta sonu daha çok geliyor. Bu akşam gelebilir.

17. Teşekkür ederim.

18. ArmageddoN

ArmageddoN Guest

Merhaba,

@DELGADO* 'nun dediği gibi genelde kazançlı saat olduğunda çıkmakta. Lütfen oyunu takipte kalınız.

Saygılarımla,
    İyi oyunlar, İyi forumlar.

19. Midgarddan 500 puanım var. Fakat karşılığında herhangibir harita tasarım yada başka birşey gelmedi sizdede öyle bir durum var mı

20. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @AmBuLaNsS112*TR ,

Midgard wyrm isimli sistem gemisinin son atışını alırsanız eğer etkinlik sıralaması puanı alırsınız. Etkinlik gemisine en çok hasarı veren siz olursanız eğer boğa haritası ya da etkinlik tasarımı kazanma şansınız bulunmaktadır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.