Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba @ascerix1 ,

Lütfen hesabınızın incelenebilmesi için destek(support) ekibimiz ile iletişime geçiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

2. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Merhaba,
    önceden gemimde bot kullanmadım halde nedense bottan yasaklanma aldım ve forum mod başvurusu yaptığımda red cevabı aldım şu şekilde:
    Merhaba,

2017 yılında hesabınız bot kullanımdan ceza almış, bu nedenle başvurunuz red edilmiştir.

Saygılarımla,

Cavdar

Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

Sizden ricam ben seafight'a hizmet etmek isterim bu geride kalmış durum göz ardı edile gibi bir durum olamaz mı? beni yanlış anlamayın ama forumda görev yapmak isterim.

3. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu gibi konularda destek(support) ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

4. Menetli

Menetli Guest

Selâm ,

Aynı zamanda size özel destek ekibimizden gelen mesajları forum üzerinden yayınlamanız yasaktır.

Saygılarımla.

5. selamlar.oyunu bırakalı 4 sene oldu .geri döndüm ve oyun değişmiş.mücevher işlemecisi seçeneğinin üzerine tıklayamıyorum. nasıl bi çözümü var

Son düzenlenen: 26 Ocak 2018
  6. Havai fişek güllesine sınır konulması bence olmamış madem koydunuz pazara bari koyunda ordan temin edelim

7. *KOMODOR*

*KOMODOR* User

mojo kazanı için güvenli limana girmelisin. oyun sohbet penceresini ise oyun ekranındaki üst menüden en sol tarafta olan sohbet kısmına tıkladığında açılır

8. sohbetim açık ama oyun ekranında herhangi bi sohbet ekranı yok.global sohbetten bahsediyorum. global chat kalktımı yoksa cihazımda flash eksiği mi var çünkü Aruba kazanı seçeneğini buldum ama girilmiyor

9. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Resimde sorunu nasıl çözebileceğini gösterdim eğer yardımcı olduysam bu yorumu beğenip bana destek çıkmayı unutma iyi günler.

10. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Etkinlikden 5 gün önce Pazar Yeri/Elit Öğeler kısmında Havai Fişek cephanesi sunuldu.
    Dipnot:Açtığınız konu bir öneri olmayıp istek olduğu için yanlış forum konu bölümüne konuyu açmış bulunmaktasınız.

11. teşekkürler şuan sohbetim çalışıyor . mücevher işlemcisi ve Aruba kazanı problemim konfigürasyon kısmından çözülemedi.

12. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Resimde sorunu nasıl çözebileceğini gösterdim eğer yardımcı olduysam bu yorumu beğenip bana destek çıkmayı unutma iyi günler.

13. Marco-THS

Marco-THS User

Merhaba,Gemiye girdiğimde aylık giriş bonusu olarak günlük ödülümü tamamladığımda Jadeilt vericek 1 tane bu ne oluyor acaba bilgi verebilirmisiniz?

14. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Jadeite'' : +%30 vudu tılsımı bonusu olarak geçer güvenli limandan bu özel taşı takabilirsiniz.

15. teşekkürler ata. sorum kalmadı.konu kapatılabilir

lordofthe47 bunu beğendi.
  16. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Rica ederim onuda moderatörlerimize bırakalım :)

17. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Jadeit %30 Tılsım bonusu özelliğine sahip gemi özel taşıdır. Buradan gemi ve pet özel taşları hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

x.ΛŦΛ.x bunu beğendi.
  18. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Havai fişek cephanesi bazı kazançlı saatler içerisinde pazar yerinde satışa sunulmaktadır. Korsan bayrağı günü gibi etkinliklerde gülle sorunu yaşamamanız için önceden depolamanızı tavsiye ederim. Ayrıca konu uygun bölüme taşınmıştır.

19. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Cevabınız için teşekkürler. Sohbet ekranını göremiyorsanız eğer ayarlar bölümünden menüleri sıfırlayın. Güvenli liman ve diğer haritalar hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

lordofthe47 bunu beğendi.
  20. ascerix1

ascerix1 User

hesap borçlanması gözüküyordu ödedim ve banım hala açılmadı ne zaman açılacak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.