Hesap Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***CENGAVER***94 tarafından 30 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

sıfırlansın mı ? sıfırlanmasın mı ?

1. sıfırlansın

oy sayısı 0
    0,0%
  2. sıfırlanmasın

oy sayısı 6
    100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. +1234564864

2. lombedon

lombedon User

3. 1 x Sigurd Lundgren bu size etkinlik aşamasında 1 x Sigurd Lundgren İtibarı kazandığınızı gösterir Forumdan İtibar ile ilgili kısıma bakarsınız belli bir itibar aralığında size sistemlerden ekstra bonus inci vb geliceğini görürsünüz iyi günler.

4. srknszn

srknszn User

+1

*zom*bi*es* bunu beğendi.
  5. +

*zom*bi*es* bunu beğendi.
  6. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu konu hakkında herhangi bir bilgi gelirse eğer forumda duyurusu yapılacaktır. Lütfen forumu takipte kalınız.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

*zom*bi*es* ve lombedon bunu beğendi.
  7. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Sigurd lundgren itibarı etkinliğe özel bir puanlama sistemidir. Etkinlikler içerisinde bulunan bazı görevler için ihtiyacınız olmaktadır. İtibar puanları ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

8. SeKeR

SeKeR User

Ben bu oyunu uzun zamandır oynuyorum ve botlar gittikçe çoğlmaya başllıyor özellikle bu sene çok fazlalaştı bunun önüne geçmeyi nasıl planlıyorsunuz ?

9. Başkan123

Başkan123 User

Ben söylim kardeşim verilicek cevabı. Bot kullanan oyuncuları sistem tarama yaparak otomatik olarak kendi tespit etmektedir. Ama bununla alakalı sistem hiç birşey bulmuyor ne yazıkki

10. Koman

Koman User

Merhaba @SeKeR ,

Bot kullanımı açıklar ve hileler ile ilgili sistem belirli dönemlerde taramalar yapmakta ve tespit edilen oyuncuları yasaklamaktadır.

İyi oyunlar.

SeKeR bunu beğendi.
  11. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Merhaba,
    Forumda olan mevcut puanlarla gelen rütbelerin puanı neye göre veriliyor herhangi bir bilgi bulamadım destek olursanız sevinirim.

12. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Buradan forum rütbeleri bölümüne ulaşabilirsiniz. Forumda bulunan rütbe puanı sistemi mesaj sayınıza göre artmaktadır.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Ocak 2018
    lllllll37 ve x.ΛŦΛ.x bunu beğendi.
  13. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

o sizin ekstra pırıltı görmenizi sağlamaz, pırıltıdan aldığınız bonusları 2x olarak size verir

14. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Sohbet kuralları bölümünden ban sürelerine ve nedenine bakabilirsin.

15. Yasir2358

Yasir2358 User

iyi günler.
    geçmiş yıllarda bazı buz gülleri eriyordu tekrar böyle bir olay olacak mı bu konu hakkında bilgi istiyoruz.
    iyi çalışmalar.

16. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

Ne zaman gerçekleşecek bu etkinlik?
    Etkinlik 23 Ocak’ta öğlen saat 12’de başlayacak ve 5 Şubat öğlen saat 12’de sona erecek.
    Etkinlik iki fazdan oluşur, ikinci faz (arttırılmış NPC ortaya çıkışı) 1 Şubat’ta öğlen saat 12’de başlar.

Karaborsa 6 Şubat’ın sonunda kapanacak.
    Buz cephanesi 7 Şubat’ta öğlen saat 12’de eriyecek.
    Bütün süreler yerel sunucu saatine göre verilmiştir.

17. x.ΛŦΛ.x

x.ΛŦΛ.x User

18. Koman

Koman User

Merhaba @Yasir2358 ,

Etkinlik hakkındaki bilgilere buradan ulaşabilirsiniz.
    Buzlu gülleler etkinlik bitimindeki verilen sürede eriyip hesaplardan silinecektir.
    Cevap verildiği için teşekkürler.

İyi oyunlar.

x.ΛŦΛ.x bunu beğendi.
  19. ascerix1

ascerix1 User

Yaklaşık 1 saat kadar önce hesabıma girmeye çalıştım ve bugüne kadar yapmış olduğum alışverişlerin hepsini oyun bana borç olarak gösterdi. Gel gelelim ki ben bu ödemeleri kredi kartımla yaptım ve hepsinin de karşılığını ödedim. Dekontlar, hesap özetleri herşey elimin altında. Böyle bi saçmalık olabilir mi? Hayır, bi kere ödemeyi alıyosunuz yeter ben bunu az daha yolayım deyip yaptığım harcamaları yapmamış sayıp aynı meblağayı bana borç olarak itelemeye çalışıyosunuz. Avukat olmasam ayakta uyutacaksınız. Bana bu konuda derhal bi açıklama yapmak zorundasınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.