Hesap Güvenliği Hakkında

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve bursasporlu*ahmet* tarafından 27 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamlar Seafight Severler ;)

Çok uzun zaman sonra oyuna tekrar başladım 6-7 senelik uzaklaşmadan sonra tekrardan oyuna başladım yanlız bir sorunum var hesabım güvende değil gemimde çok fazla bişey yok oyunda çok şeyler değişmiş bıraktığım süre boyunca yeni toplar yeni özellikler gelmiş bu konuyu açmak doğru mu bilmiyorum ama hesabımı mail adresimle bağlayamıyorum çünkü mail adresimin ne şifresini hatırlıyorum ne gizli yanıtını ama yıllardır oyunlara kaydolurken belirli şifrelerim vardır maillere de oyunlara da hep bu şifrelerle kaydolurum bunu denemek için hesabıma erişmeye çalıştım fakat hotmail böyle bir adres bulunmamaktadır diyor yani böyle bir mail bile yok diyor ama ben seneler önce oyuna kaydolmak için öylesine bu hesabı açmıştım benim bildiğim kadarıyla bir hotmail hesabına hiç girilmese bile silinmez sorunu çözemiyorum
    Dün ruh paketi çektim gemiye oyuna para yatırmaya korkuyorum bu hesap güvende değil eğer bunun bir çözümü yoksa hesabı silicem zaten içinde çokta bişey yok sadece elit gemim ve yeni çektiğim toplarım var acil olarak cevaplarınızı bekliyorum yetkili arkadaşlar kolay gelsin ...

2. Menetli

Menetli Guest

Selam ,

Hesap güvenliği sizin sorumluluğunuzdadır. Mail sağlayınız ile bu sorunu çözmeniz gerekir. Seafight hakkında bir sorunuz var ise Support'ta mesaj atabilirsiniz.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.