HESAP BANLARI-YASAKLAMALAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ♥AloneWolf™♥ tarafından 24 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İyi günler. Bigpoint ana şirketi değiştiyse sınırsız banlanan oyuncularında bir kereliğe mahsus affedilmesi lazım. Sonuçta şuandada onca kişi hile yapıyor,bot kullanıyor ve sistem sözde tarayıp banlıyor. Hikaye arkadaşım. Botu kullananları belirlemek sizin işiniz değil,kafaya göre sistem banlıyor adıda sistem taramasında bot kullanımına yakalandınız 2 senedir s**bot adlı bot için kaç milyarlar ödüyor millet,hani yakalananlar? Hala daha %80 kişi kullanıyor. Botun adıda seafight lisanslı botu,sözde(!). siz önce haklarınızı arayıp sonra insanları suçlayın hile kullandınız diye,insanları seafight lisanslı botu diye kandırıyorlar siz ayakta uyuyun. 1 kereliğe mahsus AF İSTİYORUZ!

^^HAYLAZ^^TİM bunu beğendi.
  2. AF istiyoruz diyil gemileri açsınlar. BU oyunda bot un önüne geçemediniz geçemiyorsunuz KABUL EDİN. BENDE ARTIK ŞÖYLE DİYORUM... gerçekten bot kullanan herkes in gemisini samimi bir şekilde kaptıyorsanız eyvallah. yok ayrımcılık yapıyorsanız bu MİLLETİN GÜNAHI BOYNUNUZA OLSUN. BAŞKADA LAFIM YOK. SONSUZ KAPATILAN GEMİLER VAR 1 GÜN BOT KULLANDI DİYE YILLARDIR KULLANANLAR HALENN OYNUYOR. SAYGILAR . DURUM BÖYLEYSE RAHAT UYUYAMAYIN GECELERİ DİYORUM HEE VİCDANINIZ RAHATSA LAFIM YOK KISACASI VARSA BÖYLE BİR DURUM BUYRUN YAZIYI OKUYUN

3. atlas42

atlas42 User

günah mı? benden değilsen banlanırsın mantığı işte. günahını düşüneceklerini hiç sanmıyorum

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Bu cümle sırf af için gerekçe uydurmak için yazılmış gibi duruyor. Af icinse daha önce de size söylediğimiz gibi af olmayacağı duyuruldu.

Ayrica her gun bottan banlanan bir kişiyle tanışmanız mümkün, lutfen banlanmiyorlar gibi yazılar yazmayın, elbet henüz yakalanmayanlar da bir gün takılacak sisteme.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.