HESABIMDAKİ ALTIN

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve luluzen tarafından 15 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. luluzen

luluzen User

sayın admin ben yaklaşık 2-2.5 saattir bonus haritalşarından yay haritasını yapmaktayım ve harita ödüllerini oyun sayfasında kaçar tane aldığım yazıyor ancak ana sayfadaki gözüken altınımla oyun sayfasındaki görünen altın aynı değil yani oyun sayfasında şu anda 17 milyon altın var ana sayfada ise 3 milyon gözüküyor ana sayfayı yeniledim hatta çıkış yapıp tekrardan girdim yine aynı inci adeti doğru ama altın aynı değil

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Oyun ekranini da kapatin komple anasayfayi da kapatıp tekrar girin?

3. ●ђр● farklı konu açmayacağım bu konu altında sormak istiyorum çünkü açtığım konu kapatılmış.Daha önce dediğim gibi birşey alamıyorum bugün farklı bir hesaptan denedim ve oldu yani alış veriş yapabildim fakat asıl hesabımda alış veriş yapamıyorum herne olursa olsun sıkıntı nedir yama ile çözülür mü ne kadar daha beklerim?

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Bununla ilgili son açtığınız konuda verebilecegimiz cevabı vermiştim

5. Supporta yaz kesin çözüme ulaşırsın