Hesabıma giremiyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve SoNGoKu35 tarafından 3 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SoNGoKu35

SoNGoKu35 User

hesabım dün oyun içindeyken hata verdi ve tekrar giriş yaptığımda hesabıma ulaşamadım . gemim ve seviyem sıfırlanmış ve farklı bir kullanıcı adıyla yeni bir hesap çıktı sebebini öğrenebilirmiyim

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Sunucular arası geçiş yaptınızmı ?

İyi Oyunlar.

3. SoNGoKu35

SoNGoKu35 User

as. hayır oyun içindeyken oldu

kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapıyorum ama . böyle bir kullanıcı yok diyor ,

4. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Kullanıcı adınızı veya şifrenizi yanlış yazıyor olabilirmisiniz ? emin olmak için şifremi unuttum talebinde bulunduktan sonra mailinizi kontrol edermisiniz ?

İyi Oyunlar.

5. SoNGoKu35

SoNGoKu35 User

hayır oyun içindeyken oldu . tekrar giriş yaptığımda hesap bulunamadı dedi . hotmailden parola sıfırlama gönderdiğimde farklı bir isimle ve 3 level bir hesap verdiler ne yapmam gerekiyor

Onu yaptım . bana S.GoKo. isminde bi hesap verdi ama benim hesabım değildi 3 level ve yanmış gemiler vardı hesapta hile falanda yapmadım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Nisan 2017
  6. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Forum üzerinden maalesef size yardımcı olamıyoruz. Lütfen support ekibi ile iletişime geçin.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.