hesabım çalındı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ¤SaηÐFaYf¤*[TR™]* tarafından 13 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm o kadar emek ettigim 5 6 senedir oynadıgım gemim gitti çalındı milletin emegini yiyenler var kurnazlıkla harita botu dedigi botmuş güya onun içindede keylog varmış ben hatayı kardeşimi pc başına oturtmakla yaptım nerden bulduysa o siteyi indirdiyse o programı gemim gitti ama bu burda kalmyacak hesabımı çalanın IP mailime son girilen yer var elimde savcılıga verecem eninde sonunda bulurlar ben hata yaptım siz yapmayın mtc gameden aldıgım epinler herşeyim var onları sunacam mahkemeye kesin kazanırım mahkemyi ve bu çalandan öle bi şeyler alacamki aklınız almayacak

2. Alırsın belki de bot kullanman hata bence.

3. ya hep kardeşimin şucu faceden indirmişş bot die benimde haberim yok çalınınca dedi bana

4. Cipetpet-2

Cipetpet-2 User

Seafight ekibinin burda büyük bi hatası var bence.Simdi diceklerki ya botu indiren kullanıcı botu üreten hırsızlar bizim ne suçumuz var.Hırsızlarda bu oyunun oyuncuları.Eğer oyun içi duyurularla türk ceza kanunu bilişim suçları konusunda birazcık bilgi verse birazcık göz korkutsa bu liseli arkadaşlarda keyloger peşinde koşmaz diye düşünüyorum.Burda arkadaşın bi gemisi gitmiş çok bişey değil.Ancak hırsızın hayatı gitti bence.Alıcağı para cezası yaşayacağı stres ailesine olacak olan yük.Bunlar sıkıntı şeyler.Seafight ın bu konuda kullanıcılarını terbiye etmesi gerekiyor.Adını vermeyim bi aralar ben tarayıcı tabanlı köy geliştirme oyunlarından birini oynuyodum ordada bi aralar bol miktarda vardı hırsızlık olayı ve adamlar devamlı oyun içi mesajlar çekerek kullanıcılarını bu konularda bilgilendirdi.Simdi hırsızlık oranı yüzde 1 bile değil.

Seafight ekibi oyununa sahip çıkmalı.

5. Amykos

Amykos User

Sanal olsa bile adı üstünde hırsızlık hırsızlıktır. Bunu fark edemeyen bazıları bu işi yaptıktan sonra bunun cezasınada katlanmak zorundadır diye düşünüyorum. Ama arada bir kullanıcılara oyun içi otomatik mesajlar yollayarak güvenlik konusunda uyarılarda bulunsalar iyi olur.

6. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hatamı? Yoksa laf olsun diyemi yazıyorsunuz? Hiç GİK kurallarını okudunuz mu acaba? Yada forumda seneler öncesi yapılmış duyuruyu ?

https://board-tr.seafight.com/threads/hesap-calnmalar-hakknda.180/

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.