Herşeye Eyvallah...

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve 61•ЦŁЦβAŢŁĪ•61[T.C] tarafından 5 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Fiyatlar arttı onada tamam peki fiyatı artırırken keşke oyundaki problemlerde düzeltiyseydi leşke burda oyun oynuyorsan seafight para basmak için degil oyun oynamak için oynuyoruz ama bigpoint sanki hakkını zorluyor gibi yani sayın yetkililer. Bu zamlar bize geldi ama venezuela gemisi acıp fulliyenlere degil zaten adam herseyini fulledi ve şuan daha cok işine geliyor. bu zamlar bize geldi evet 24 saat gemiyi bota koyanlara degil çünkü adam gemiyi bottan cıkarıp oynamıyor ne cekicekki bot kendisinden iyi oynuyor zaten. SAOL BİGPOİNT bize böle bi oyun sundugun için.

2. bencede haklısın oyundaki hataları düzeltmeden birşeylere zam yapmak hiç hoş deyil insanın canını sıkıyor mesela botlar hala oyunda cirit atarken gelip ben bot sorununu halletmedim onun yerine size zam yapıyorum nasıl ama der gibi bişey olmuş adminlerde bariz olan bu durumu kabullenmek yerine inkar etmesinler bu bi problemdir yani bunu basitleştirmeye çalışmayın ''En azından bot sorununu '' hallettikten sonra bu zam yapılsaydı daha etik olurdu
    ama benim gibiler oyuna bağımlı olduğu için bu devran böyle bi süre daha gider diyip bir soru sorucam hazır açık konu varken satış kısmındaki keselerden imparatorun ganimet kesesini almak yerine lordun ganimet kesesnden daha fazla alsam karlı olurmuyum hesabını yapan oldumu hiç ?

*_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  3. Hayır olmazsın kesinlikle neden dersen lordun ganimet kesesi cok düşük taşlar veriyor 10 liralık alsan yapıcagın belki 2 tane 16 seviye taş ama imparatorunki genelde 16 veriyor +olarakta şanssa baglı 17 lwl taş ve özel taşlar elde etme hakkın var sakın öle bişey yapma derim iyi oyunlar.

4. eyv özel taş lazım deyil ama yaptığın hesaba göre imp kesesi daha mantıklı sağolasın

5. Seafight'a üç senedir oyunu berbat ettiklerine dair yazılar yazıyoruz. Bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Yakında "nostalji kategorisi"ne düşer. Fiyat konusunda artışların nelere ve ne kadar olduğunu bilmiyorum. Fakat oyunlarda müthiş paraların döndüğü sır değil. Çok popüler oyunların üyeliklerinin veya belli aşamalarının paralı olmalarına alışmalıyız :) Zaten seafight eski kalitesinde olsaydı bilin ki, üyelik veya günlük girişler paralı olurdu :) :)

Son düzenlenen: 6 May 2016
  6. yetkililer bot programlarına kalıcı bi çözüm bulamıyor yıllardır bence çözümü onlar arayacagına bu botları yapan kişileri işe almalılar bence en azından adamlar gayrimeşru yapacaklarına bigpointinde haberi olarak yaparlar yapacaklarını benım düşüncem bu @Bigpatron adminim yetkililere çözümümü iletirseniz sevinirim :)

7. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Öncelikle şunu kavramamız gerekiyor;Seafight para yatırmanızı şart koşmuyor yani bu rekabeti her zamanki gibi oluşturan bizleriz.Mesela bu akıllı cep telefonlara yatırılan paralar sadece Türkiye pazarında aşırı seviyelerde,peki buna kim sebep oluyor?Yine bizler çünkü herkes en iyisini almaya en iyisine ulaşmaya çalıştıkça yatırılan para da bir hayli fazla oluyor bu sefer paradan yakınılıyor.Ama Seafight'ın bu bot'lar konusundaki tutumuna şahsen ben de anlam veremiyorum ve sizlere katılıyorum elbette.

Kısacası Seafight'ın bir eğlence şirketi ürünü olduğunu unutmayınız ama eksikler(bot'lar,açıklar vb.) konusunda sonuna kadar şikayet etmekte haklısınız bunları düzeltmek ve oyunu kaliteli bir hale getirmek zaten bir şirketin ilkesi olmalı.Ama tekrar rica ediyorum böyle veryansın ederek bir yere varamazsınız oyun şu an gayet iyi durumda,etkinlikler karlı ve eğlenceli para yatırmanızı şart koşan bir durum yok.

8. adminim etkinlik karlı diyosunuz :) şu doğa savunucusu 2,5 mil canı var ve 3900 inci vermekte para yatırmayıp normal elit attık diyelim yaklasık 15 20 k arası gülle gidiyor hani burdaki kar :) admiral lucia nın da canı 2,7 mil verdiği inci 15 16 k :/

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  9. Toplam inci mi 3900? Yoksa adam başı o kadar mı düşüyor? Toplam inciyse sihirli lamba daha kârlı :)

10. aynen öyle tek kestiğin zaman 3900 inci 10 kişi vursa adam başı 390 inci şaka gibi :)

11. 100 kişi sıralamadan ödül alacak diye uğraşmaya değmez. Oyuna az önce girmiştim. üçüncü sinek kapanını kesiyordum. Yarım bıraktım :)

12. Minguinho

Minguinho Guest

Merhabalar,

Ben genel için konuşmuştum,kaldı ki bu etkinlik nadir tasarımları elde etmek isteyen oyuncular için yapılmış olabilir.Her etkinlik aynı tarzda ve inci kasmaya yönelik olmak zorunda değil, zaten olursa bu tezdüzelik oyunu sıkıcı hale getirir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.