her şeyi iki defa yapmak zorundamıyız? girdiklerin geçesiz!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Barkudza tarafından 12 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Barkudza

Barkudza User

oyundaki sorunlar yazmakla bitmiyor. bazılarına katlanabiliyoruz da bazı sorunlar da katlanılacak gibi değil. artık yakında çözerler diye aylardır yazmıyoruz sabrediyoruz ancak nafile.

öncelikle bu oyunda her şeyi iki defa yapmak zorunda mıyız? neden ilk seferde olmuyor bunlar?

örnek; savaşıyorum acil elit gülle lazım oyun ekranında almak istediğimde ilk seferde 'girdiklerin geçersiz' diye bir uyarı alıyor ve ikinci defa denemek zorunda kalıyorum.
    bu sorun diğer itemler içinde geçerli (anahtar vs.)

ele geçirme ekranını da ilk açtığımda karşılaştığım açıp kapatıp tekrar açmak zorunda kaldığım bir sorundur. bu sorun aylardır var...

ikinci önemli sorunda gemi şifadan çıktıktan sonra sitemlere ya da oyuncuya sıkmıyor!
    sırf bu yüzden çok gerekse bile şifaya geçemiyorum. bu nasıl bir sorundur ki aylardır buna çare bulamadılar.

her gün kaç defa reset atılıyor ama neden atılıyor bilen yok. belki bir sorunu çözecekler diye umutla bekliyoruz ama hiç bir değişiklik yok. resetler keyfi atılıyor sanki, amaçsız bir şekilde. bari hiç reset atmayın bir çok zaman tılsımda sistem den oluyoruz.

bu sorunların bir an önce düzeltilmesini bekliyoruz.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

not alınıp iletildi.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.