HEPİMİZİN BEKLENTİSİ

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve BIRAKTI tarafından 31 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BIRAKTI

BIRAKTI User

sayın oyun kurucuları yetenek ilk çıktığında ben 50 yetenek yaptım önüme geleni batırıyordum bir çok oyuncu oyundan soğudu o arada bir silah ustası çıktı adası olanlara indirimli neredeyse bedava denecek bir miktar inciye elit gülle verdi bir kaç senede gelişecek gemiler bir kaç ayda gelişti ne oldu ben magdur oldum şimdi ben mantıken düşündüğüm zaman oyuna fazla bir para yatırıp avantaj saglamak makul gelmiyor eski hesaplarla yeni hesaplar arasında bir uçurum oluşuyor farkındamısınız bilmem para kazanın ona itirazım yok yalnız şu özel günler ve etkinliklerde bir denge kurun yetenek için kristal kale için inci lazım topları ve güverte kristallemeleride saymıyorum buna, nasıl yapacak yeni başlayan bir oyuncu yapamaz gelişemez bunu gözönüne alacak olursak arada bol kristal veren mesela red saint green saint gibi etkinlikleri ayda bir bir kaç gün koyabilirsiniz admiraller kristal veriyordu onlarıda iptal ettiniz etkinlikler çok uzun sürüyor 14 gün falan sıkıyor insanı kısa yapın farklı etkinlikler veya önceki yapılanları etkinleştirin oyuna zevk gelsin heyecan gelsin hep parası olan oynasın mantıgında giderseniz siz kaybedersiniz o harcayanlar zaman içinde sayıları azalacak yada vazgeçecekler bir noktada ben vazgeçtim zevk vermiyor insana mesela sandıklara azda olsa günde bir kaç tane olabilir nakit para ile satılan itemlerden bir haftalık bir kaç günlük tamir asası katlayıcı pazar indirimi gibi itemler koyabilirsiniz pırıltılardan arada birde olsa insanı şaşırtacak sevindirecek şevk verecek 25,50,75,100 adet kristal çıkabilir arada 10000,25000 ve katları şeklinde inci çıkabilir sonuçta oyuncular inciyi eve götürmeyecek satamayacak gemisine bir şeyler alacak kullanacak hani bir söz vardır veren el alan elden üstündür yani işin özü şu oyun sıkıyor insanı tekdüzeleşti etkinlik bitti oyuna giresim gelmiyor katlayıcım var toplayasım gelmiyor 60 kusur haritam var yapasım gelmiyor ne yapacagımı bilmiyorum çıkış alıp film izliyorum veya farklı oyunlara yöneliyorum haritalar habire %5 ve sis bombası kana susamışlık denizcilik kitabı veriyor bunları sandıklara veya pırlara koyun hiç degilse darbe için harita yapalım bir kristal nimeti almak için 6 veya 7 kez yengeç bitirmek gerekiyor buda zaman kaybından başka bir şey degil verilen inci miktarları yok denecek kadar az kristal veriyordu önceden onlarıda iptal ettiniz habire kredi kartına geçin diye düşünüyorsunuz bu çok yanlış ülkemizde bir çok insan asgari ücretle çalışıyor oda 800 kusur tl oyuna para harcayanlar genç arkadaşlarımız evlenme mevzusuna girince harcama yapamıyor akabinde gemisini satıp oyunu birakıyor çünkü bu globalde çok dillendiriliyor paranmı bitti falan gibi ben 6 yıldır oynuyorum bu oyunu para ile oynayan bir çok oyuncuyu bu yüzden kaybettiniz oyunda önceden sevgi saygı vardı globalde güzel sohbetle olurdu şimdi kavga gürültüden bol bir şey yok hele para ile oynayanlar orayıda teslim almış durumda onun için biraz bu önerilerimi degerlendirmeye alın dengeleri kurmak oyunu güzelleştirmek heyecan katmak adına yeni adımlar bekliyoruz acaba bugün oyunda ne var diye insanları düşündürecek uygulamalar hayata geçirmeye bakın yoksa bu mantıkla giderseniz azami bir kaç yıl sonra sizde işin içinden çıkamayacaksınız ben bile bazen bırakıp gitmeyi düşünüyorum senelerdir yeni elit seviyler çıkmadı 20 levelde takıldı kaldı oyun açın önünü insanların yeni elit gemi seviyeleri çıkartın etkinliklerde büyük adaletsizlikler var gemi seviyelerine göre gruplandırma yapıp ona göre yeni sıralamalar açın full gemiler sürekli ilk sıraları alıyor ya full olmayanlar ne yapacak sınırlama koyun mesela sıralamaya girip ana ödülleri alan oyuncular bir daha ana ödül alamasın bir kaç kişi habire ana ödülleri alacagına daha fazla oyuncu sebeplensin bu ve buna benzer fikir ve düşüncelere deger verin artık tp elp günlerimiz extralarda görünsün ona göre hareket edelim vodoo güvertem yeterince olmasına ragmen düşüyor güvertesiz geziyoruz habire tasarım çıkartacağınıza bu konulara bir egilin oyunu bir düzene sokun sonra yeniliklerinize devam edersiniz kaldığınız yerden daha çok yazacak şey varda aklıma gelmiyor şuan geldikce yazarım devamına saygılarımla kolay gelsin

Son düzenlenen: 31 May 2014
  2. %100 Haklısın umarım bunları dıkkate alırlar mılyarlar harcıyoruz ama zevk kalmadı artık bıraz daha adrenalın bırazdaha oyuncuyu düşünerek hareket etmek gerek.

~Hunter-27~, Ejderha53 ve BIRAKTI bunu beğendi.
  3. haklısın etkinlik oldumu oyuna girip birşeyler yapmak istiyor insan ama etkinlik bittimi oyunun sıkıcılığı başlıyor gülle kas tılsımda inci kas özel yap yazdıklarının hepsine katılıyorum

BIRAKTI ve Ejderha53 bunu beğendi.
  4. %100haklısın bende her nekadar para yatıran bi oyuncu olsamda oyuna sürekli yenilikler getirerek insani sogutuyorlar kucuk gemileri hic dusunmuyorlar ben para yatırıyorum ona bisi demiyorum fakat 65yetenek cikarttiniz kristal paketi cekmeden bunu yapmak ne kadar zor onuda dusunun hic degilse arkadslarin dedigi gibi etkinliklerde gemileri daha kolay gelistirebilicek oranda malzeme verilmesi kasılması zamaninda 200-300kutu atıp bokor tasarimi cikarttik simdi surekli yeni tasarimlar cıkıyor para ile aldigimiz tasarimlar degerini kaybedio benim fikrim surekli yeni tasarim cikmamasi veya eski bokorlara ozellik eklenmeli

5. kental

kental User

Kristal ve inci konusunda ben de artış istiyorum. Çok zor tamamlamak. Yetenek kale derken...
    İlk zaman kaleler ne kadar pahalıymış diyordum. Şimdi kalelerin ne kadar ucuz olduğun anladım :) . Yetenekler ne kadar kristal istiyor öyle. 1 seneden evvel gemiyi adam edemem ben. O zamana kim öle kim kala.

BIRAKTI bunu beğendi.
  6. çok güzel konulara deginmişsin size sorarım arkdaşlar şimdiki forum yetkilileri hala aynımı bilmiyorumda arkadaşımızın yazdıgı hepsini okumuyacaklardır bile bu konuda forumun derinliklerine gidecektir neyse lafın uzun kısası biz kendinimizi paralıyoz

BIRAKTI ve Ejderha53 bunu beğendi.
  7. buoyunda oyuncu olan herkes haklıdır oynayanda bizimbilmediklerimiz hakkında bilgiverende yeni eski chat görevliside formda ki görevli arkadaşlarda bu yazıyı yazarken harcadığın emek ve zamanda önemli benim dileğimde birgün hersey çokdaha iyi olacak evet her yazılan biryerde birikim oluyodur çünki çokkk var farklı vede farklı şikakayetler bizler bıkmayız ne oyundan:)nede yazmaktan bende %500 arkadaşımı destekliyorum ;)

BIRAKTI ve kental bunu beğendi.
  8. Seafight artık dur gerçekten, yetişemiyoruz, şuanda bana "o eski 13 level olan seafighta dönelim veya öyle bir server kuralım oraya geçirelim hesabı" deseler bir saniye düşünmeden kabul ederim, o derece sıkılmaya başladık, umarım düşüncelerimiz dikkate alınır, Seafight'ı seviyoruz biz..

BIRAKTI ve XanTier bunu beğendi.
  9. özkantr

özkantr User

seafight muthıs paralar ıstıyor fullenmek ııcn. bu bır oyun. satılan paketler ucuzlatılmalı. sureklı yenılık nereye kadar..
    arkadaşımıza ben de katılıyorum

BIRAKTI bunu beğendi.
  10. Yazdığın birçok şeye katılıyorum ama katılmadıklarım da var. Mesela sıfır açılan bir gemi 5 senelik 6 senelik bir gemiye yetişmesi çok zor demişsin bence böylede olmalı ya çok para yatırıp farkı kapatmalı veya o da 5-6 senelik bir gemiden daha fazla online olup emek harcayıp farkı kapatmalı. Küçük gemilere yapılan en güzel yenilik ışık tılsımıydı güzel düşünülmüş ama hedef kitleye hitap etmiyo belli başlı gemiler 20 level gemilerden bile güçlü oldu ışık sayesinde incisine inci katmaya devam ediyor küçük gemilerin kasılmasına bile izin vermiyor. Işık tılsımına girişteki kısıtlamanın levelle değil gemi gücüyle yani elit puan indirdiği darbe puanı tecrübe puanı kısacası rütbesiyle alakalı olması gerek örnek vermek gerekirse bronz rütbe altındakilerin ışık tılsımına girmesi gerekir. Eskiden üst haritaların farkı vardı herkes sınav yapıp biran önce üst levellere geçmek isterdi gene bunun olması lazım diye düşünüyorum bunun içinde yüksek levellerde insanları çekecek npc lerin sayısının artması üst haritaların avantajlı bir hale gelmesi lazım. Level konusunda ve elit seviye konusunda çok geri kalındı uçuk elit puanlarla yeni sınıfların çıkması ve oynayanlara hedef olması gerektiğini düşünüyorum yeni haritaların artık gelmesi ve eskiden olduğu gibi sınavların yapılması yeni uğraşlar gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyuncu kitlesi fazla oyunları değerlendirdiğimde seafightın bence eksik yönünün oyuncular arası ticaret olmaması olarak değerlendiriyorum herkesin aklına 0 lık gemi açıp malzemelerin diğer gemilere atılması geliyo bunun çözümü çok basit lvl tp puanı rütbe gibi bir sınırlamayla önüne geçmek çok kolay. Özel günleri avantajlı buluyorum güzel bir strateji geliştirip forumda özel gün hakkında yazılanları tam okuyup anlayıp bu şekilde oynanıp kasıldığı sürece çok karlı buluyorum bu güçlü güçsüz bütün gemiler için geçerli elbette full bir geminin yaptığı karla topları bile eksik bir geminin yaptığı kar arasındaki fark olması kadar doğal birşey yok eğer bu olmassa bir adaletsizlik söz konusu olur. Oyunda satılan malzeme fiyatlarından bahsediliyo bu oyunun öncelikli amacı para kazanmak kimse zorla birşey aldırtmıyor sen fazla vakit emek harcarsın diğeri biraz fazla para harcar denge sağlanır. Güzel bir oyun problemler çok fazla öncelikle kasmaların önüne geçilmeli eksikler hatalar giderilmeli sonra yeniliklere devam edilmeli en önemliside bu oyuna para emek vakit harcayan insanların önerileri şikayetleri dikkate alınmalı oyun ne kadar güzel olursa olsun oyuncu olmadıktan sonra hepsi boş.

BIRAKTI ve XanTier bunu beğendi.
  11. kagan777

kagan777 User

Arkadaşa katılıyorum pırıltı ve inci konusunda iyileştirme yapılmalı
    Işık hakındaki yazdıklarınız çok doğru birçok oyuncunun hislerine tercüman olmuşsunuz özellikle de savaş puanı ve elit puanına göre ışığa girebilme sınırı çok hoşuma gitti keşke yaptığınız bu öneri oyun yöneticileri tarafından ciddiye alınsa

BIRAKTI bunu beğendi.