Hem süper hem kötü hem orta hemler bitmez

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Hasta☾☆Adam☠1914• tarafından 16 Mart 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. 1.Oyuna başladığımız zamanlardan bahsediyorum en basit örnek formda gezerken ne için yada oyundaki amaç falan aradığımızda hiç bişey yoktu 2 seneye kadar bu bayağı gelişti yeni oyuncular açisından önceleri kimse formda yazmazdı bunlarda aşıldı sayılı oyuncular yeni korsan öğreticiler köşesinden yardım ediyorlar ordan minimum zararla gemilerini endoğru şekilde hazırlamaları için yardım ediliyor bu süper bi gelişme bence:)oyun açısından zamanında yanlış kale yetenek açıp sonra başka serverlerde başka hesap açıp silbaştan diyen çok bende onlardanım.:D2.oyunun şu hali gerçeçten hep paraya dayalı etkinlikler bile acayip olduki paranvarsa oyna muhatbeti hakim oyuna biz eskiler demeyelim artık hani emekmiş yada 10 senelik olacakmış seafight parayla osenelerin farkını çöpe attı olsun bizde arada oyuna para yatırıyoruz ama aması var yazmayada gerek duymuyorum buşeklini istemesekte kabullendik oynuyoruz.:cool:hem orta hem bitmez kısmıda yorumsuz kalsın bukadar iyidir herhalde 2+2- hayatta böyle değilmi saygılarımla.♞.ىągơ.♞

2. Elinize sağlık! Bunları ancak bir "hasta adam" yazabilirdi :)