Hellhammer tasarımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ΡøЧяΑz»53[ŚŁ¢] tarafından 25 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beatdovne

beatdovne User

Bende Full değilim ve 13 levelim acemi korumadanda yararlandığım falan yok sadece söyledim acemi korumayla 7-24 pırıltı botuna falan attığımı düşündün galiba sadece 3 kalem açık rampa barutluk ve hız ve 26 yetenek kaleleride 3-4 yani max falanda değil ben bot kullanıyor olsaydım 5 de kalır kaleleri fuller öyle çıkardım demek istediğim benim şuan ben bu halimle bu levele kadar zar zor kasmışım birde 30 a mı kasayım?

2. Tabi canım tabi iyi oyunlar nickini atsana

3. beatdovne

beatdovne User

niye gelip bana oyun oynatma diyemi?

4. Yok canım bea :D

5. Melih

Melih User

Çok boş konuşuyorsun bot taraması var bu arada 5 level gemin var seni temiz alir vesselam bak 5 haritasına şikayet et bu ara RNN filosuna bak kimse kalmismi yeter sana

6. Selam,

Konuyu amacından saptırmamaya dikkat edelim, ikili tartışmalara son verelim, oyuncumuzun destek gören fikir önerisi kilitlenmesin.

İyi Oyunlar

7. O eski nickten kalma şuan rnn den zaten eser yok :) Da 5 levelsin nickin nedir?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.