Hellhammer tasarımı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -4343-Đ•Λ tarafından 25 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ben Hellhammer tasarımını çok seviyorum ama benim gemimde yok tekrar tasarımı alabilmek için etkinlik olursa sevinirim

2. Tasarımın özelliği neki acaba

3. *Sempatis*

*Sempatis* User

%5 hasar özelligi var.

ξc~кuτĻuнαη~ξc bunu beğendi.
  4. **T-34**

**T-34** User

eski tasarımların tekrar döndürülmesi için sayısız konu açıldı fakat dikkate aldıklarını sanmıyorum ben çıkmalarından yanayım ama çıkarcaklarını sanmıyorum

5. Bu yüzde 5 özelliği diğer oyuncuya karşı biraz daha fazlamı vuruyor yoksa npc te karşımı daha fazla vuriyo bende yüzde 14 lük taş varda

6. özkantr

özkantr User

7. sedoof*

sedoof* User

Ozelikleri onemli degil d3 bi ciksin oyuna

8. Aynen öle para ile satın fark etmez elit klimatu hellhummer vs gibi eski tasarımları tekrar cıkartmanız çok iyi olur :)

9. *Sempatis*

*Sempatis* User

Normal %5 daha fazla hasar özelligi iyi degil zaten görseli iyi diye çogu oyuncu istiyor :)

ξc~кuτĻuнαη~ξc bunu beğendi.
  10. Şuan ghost killimatu gibi gemiler satışa sunuldu ancak bunlar biraz pahalı olacak belliki ve sanırsam ghost serisinde o küçük gemiyi adını unuttum ondan başkasını seven yok heralde :)
    Ve de biz eski tasarımları isterken taşsız ve ucuz bir şekilde istemiştik umarım karşımıza 50 tllik paketlerle gelmezsiniz ki geleceğinizi biliyoruz ama belki bi umut..
    Bide riptide tasarımını çıkarır mısınız hastasıyım :)
    +1

11. dediğiniz gbi eski tasarımlar para ile de satılabilir bence çıksa muhteşem olur

12. aynen katılıyorum