Hediye Topla Görevi

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve haticemmmm tarafından 2 Aralık 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. haticemmmm

haticemmmm User

Merhaba iyi günler,Hediye Topla görevini yapamıyorum.Çünkü hediyeyi bulamıyorum.Bazen bir oyuncu düşürürse o durumda bilgim oluyor bu sefer de adam benim seviyemin üstünde bir haritada oluyor ve oraya gidemiyorum.Bu durum çok mantıklı gelmiyor.Ben 24 seviyeyim ancak 21-40 haritalarından sorumluyum.Olasılık olarak da hediyeyi bulabilmem ya da birini gidip orada batırıp hediyeyi arayabilme şansım da düşük.Örneğin 21 Seviye olan bir oyuncunun hediye bulabilme şansı çok daha düşük çünkü sadece 2 harita var dolaşabileceği ama sorumlu olduğu haritalar 21-40 arası tüm haritalar.Sabahtan beri gezebileceğim tüm haritaları geziyorum bulamıyorum.Bu konuda bir düzenleme yapılması gerektiğini düşünüyorum.

2. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Bence haklı isyan. Çünkü çok fazla seçeneğiniz bulunmuyor. Ben bunu ileteceğim.

Saygılarımla.

Son düzenlenen: 2 Aralık 2023
    haticemmmm bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.