Hediye Hırsızı Etkinliği Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Bartholomaeus tarafından 14 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Değerli yönetici arkadaşlar;

Yaklaşık 45 dakika boyunca hediye kutusu gemimdeydi. Fakat birden bire gemimin görünümü eski hale döndü yani kutu elimden düştü sanırım. Fakat SSS 'de belirtilen hiçbir engel ile karşılaşmadım durduk yere düştü. Kudurucam şimdi sinirden. Lütfen eğer bir sorun varsa çözüm bulun başkasının başınada gelmesin. Kırk yılın başı bulduk kutu şu olana bakın yahu :S

2. Geminden atmak için bir yere tıklamış olabilirsin. Bildiğim kadarıyla 4 tane şekilde kutuyu kaybedersin; 1- batarsan, 2-haritayı terkedersen,3-oyundan çıkış alırsan 4. geminden atarsan.

3. Kardeşim düşün bakalım 40 yılın başı bir kutu bulmuşum onu 45 dakika muhafaza etmişim. Sence bir yere dokunmuş olabilirmiyim? Put kesildim yahu 45 dakika boyunca bırak bir yerlere dokunmayı kıpırdayamadım bile :D

Kaldı ki ; Her iki durumda da hediye geminin etrafında ortaya çıkacak.

denilmiş bırak ortayı haritada yoktu :S

.. ve unutmadan hediyeyi atmak için bir tuşa basın denilmiş, hangi tuş o?

4. Onu, ilk kış etkinliğinden beri bende çözemedim, çaktırma :)

5. Bariz bir hata olduğu ortada bir çözüm bulunur inşallah :S

6. Umarım :)

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

sa

geminiz kendiliginden haritadan dusmus olabilir net gitmesinden kaynaklanabilir.. isterseniz idinizle supporta yazzın.

yAkubiS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.