Hazine Sandıkları

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kerem tarafından 7 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kerem

kerem User

BU hazine sandıklarından neler çıkıyor onun linkini biri bana atabilir mi bulamadım forumda en güncel halini istiyorum

2. Bildiğim kadarıyla forumda böyle bir link yok bunu açarak deneme yanılma yöntemiyle öğreniyoruz. Eğer şu ödül çıkarmı diye sormak istiyorsanız buyrun sorun cevaplayalım.

3. uzunparmak

uzunparmak User

sandık anahtarı bende 1 çıkıyor bazı oyunculara 2 çıkıyor.neler geliştirmem gerekir ?

4. КΞMΛŁ

КΞMΛŁ User

Legba yolunda denizin hediyesi açtığınız takdirde hazine sandıkları %25 daha fazla içerik verir. 1 adet sandık anahtarı bu yetenek sayesinde 1.25 taneye yükselir ama oyunda küsürat olamayacağı için 2ye yuvarlanır bu şekilde 2 sandık anahtarı alabilirsiniz

5. yumi

yumi User

denizin hediyesine 1 yetenek bile verseniz 2 sandık anahtarı çıkar. ama daha fazla verirseniz diğer malzemelerde artış olur özellikle gülllerde.

6. Buyur Sandık Linki Dostum Herkesin Dediğinede İnanma Bu Oyunda Her Şeyin Duyurusu Vardr Emin Ol Forumu Açınca Sağ Üstte Arama Yeri Var Arayacağın Konuyu Oraya Yaz Çıkar ... :) Sandık Tasarımı Ve Yeteneklerden Denizin Hediyesini 5/6 Yapınca İtemleri Fazla Alırsın ...:)

https://board-tr.seafight.com/threads/yeni-sandik-icerikleri.60169/

7. uzunparmak

uzunparmak User

sağolun beyler aradım aslında forumda bulamadım teşekkür ettim ;)