Hayalet Kupası Etkinliği 2020

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Star tarafından 18 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BIRAKTI

BIRAKTI User

onlar kesin oyuna giremeyen veya adalar elinde olanlardır genele bakmak lazım adminim iyi çalışmalar

2. 12m vurman lazım,ortalama bir gemi isen etkinlik güllesi ile 200k vurucaksındır. ortalama atış sürende 3 sn olsa 60.3=180 saniye 3 dakikada 600 milyon dp yi mi eritiyorlar ?

3. Sen bir 200k ile vurmaya gel bakalım mızrağa. Mızrağı ben çıkarıyormuşum gibi mi bakıyorsun olaya anlamadım?
    Oraya gitmesi var, mızrağa yanaşması var kaldı ki batmadan başarırsan ne ala senin için iyi. En az 20 gemi oluyor bunları da düşünürsen biraz hak verirsin. Ortalama bir gemiden bahsettiğimiz için mızrağa gidene kadar zaten 550m altına düşüyor DP'si. Mızrak kovalayan gemilerin hepsi full+full gemiler adamlar 1 yapboz parçası peşinde toplaşıp mızrak kovalıyorlar.
    Öyle kağıt üzerinde yaptığın hesap oyun haritasında uymuyor işte.

4. Selam,

Burası etkinlik hakkında yorumların yapıldığı platformdur. Herkes sevgi ve saygı içerisinde forum kuralları çizgilerini aşmadan özgürce yorum yapabilir. Lütfen diğer oyuncuların yorumlarına saygı duyun.

§VoDoo§Child§ bunu beğendi.
  5. parça takasını nerden yapıyoz bilen varmı

6. hayır etkinlik başında bende mızrağa 200 bin vuruyordum ama şu an etkinlik ortası bile olmadı kritik ile 290 k vuruyorum.Senin yorumuna saygısızlık amacı ile demedim.Ben inci ile gelen geliştirilmiş cephane(500.000) aldım o cephanenin hepsini sadece mızrak dan pay alabilmek için sakladım ve etkinlik kutularından çıkan kanasusamışları da sadece mızrağa bastım.80 parça yapınca da 20 acıverici 25 dünya yaran topu ile hasarım düz cephane ile yetmeye başladı.Geminin kalelerini geliştirmelisin kale gününü beklersen etkinlikten çok az faydalanıcaksın.Daha detaylı gelişimimi istersen anlatabilirim.Ama 385 top 712 hız 400k dp 13k ele geçirmeden 992 hız 445 top yeri 600k dp 30k ele geçirme puanına bu etkinlikte ulaştım.

7. Sen öyle agresif bir üslup ile yazınca bende otomatik olarak savunma moduna geçtim. :D
    Söylediğin bazı cümleler doğru evet sana katılıyorum. Ama ben her zaman bu oyunu oynayamayan birisi olduğum için oyunun sağlamış olduğu indirim imkanlarından daha çok faydalanmayı tercih ediyorum. Yoksa bende basarım kaleleri kalan incilerle yetenekleri ama dediğim gibi olabildiğince az zarar ile kapatmaya çalışıyorum işi. :)
    Konudan da fazla taşmadan velhasılkelam sadece Kader Mızrağından iyi kötü hasar vuran herkesin faydalanmasını rica ettim, gerisi yetkililerde. :)

Saygılarımla.

8. ~Goliath~

~Goliath~ User

takas geldi fakat belli miktarda parça satışı yaptığımda daha fazla işlem yaptırmadı alım veya satım acaba günlük limitmi var takas için ?

9. evet

10. günlük limit diye yazıyor sahip olduğun lanetli ruhun altında günlük 20 işlem al(1 işlem) sat (1 işlem) tane başına.

11. merhaba sayın forum yetklileri benim sizlere şöyle bir sorum olacak bulmaca parçası takasında elimizdeki ruhlarla takas yapacağız ben bugün içerisinde takas yaptım bende 180/114 açık yapmış olduğum takasta verilen hep normal olan ülkeleri verdi burda ender yada epik parça verecekmi vermeyecekmi ona göre takasa yapalım boşuna uğraşmış olmayalım saygılar.

12. Takas bölümünün üst kısmında alabileceğin parçalar var. Sağ üste normal,ender,epik seçenekleri var ordan istediğin parçayı bulup alabilirsin. Alttaki bölümde ise senin elindeki fazlalık parçaları gösteriyor, istediğin parçayı verip yerine lanetli ruh alıyosun. Yani normal parça verip istersen epik alabilirsin bunda bir kısıtlama yok. Sadece günlük 20 parça satabilirsin ya da alabilirsin ona göre takasını yap.

MelihBaba08 bunu beğendi.
  13. teşekürler

14. grndmstf

grndmstf User

Günlük satış limiti sıfırlanınca taç ücreti de sıfırlanacak mı acaba

15. lanetlı ruhları nerden kasacaz bı etkınlık yaptılar ben cıkamadım ısın ıcınden :D

16. lanetli ruhu takastan elde edeceksin,elindeki fazla parçaları takas edip lanetli ruh kasacaksın.

»ƘƛƊ«|gσѕнт| bunu beğendi.
  17. cok tesekkur ederım bu acıklamayı yazamayı seafıght forumda 8 cızdırdıler bana ararken .D

18. sayın star ve relax mod sizlerden bir ricada bulunacağım bakın oyunda çoğu oyuncu arkadaş bulmaca için kutu takası yaparken farkında olmadan yanlış takaslar yapılıyor burda oyuncu arkadaşların mağdur olmaması için kutucukarın takası konusunda ip uçları içeren bir yada iki ekran görüntüsüyle yol gösterseniz güzel olmazmı iyi giden bir etkinlikte gelişmek için çırpınıp çabalayan arkadaşşarın taçları boş yere heba olmasın saygılar

19. 45herkez

45herkez User

20. taç sıfır lanmıyormu çok istiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.