hay arkadaş bu ne iş

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -ÑîKë___®- tarafından 18 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşım Yetkililerine söyle Oyunu DArmadağın ettiler gemi zaten zorla yürüyor yeteneklerden rüzgarın arkadaşı 5/5 bodoslama 3/6 olduğu halde zor yürüyor bide bir npcye sıkınca hiç yürümüyor cok az Gidiyor Ne Biçim İş Bu ??

2. katlayıcım Çalışmıyor eskisi Gibi Cok Yazık EdiyorLar

3. arkadaş bu nasıl iştir yahu npc sıkınca gemi gitmiyor yavaşlıyor

4. Bvb2020

Bvb2020 User

ben pırıltı içeriği düzeltilmezse şayet oyunu bırakıcam.

Oyun bizi eğlendirmek için vardır eziyet etmek için değil.Sanmayın ffull+ffull olunca oyundan keyif alacağınızı adamlar milyonlarca inci döktüler yetenekleri kaleleri fullediler şimdi kanu gibi gidiyolar yürüyolar haritada

5. ben tr2 oyuncuyum önceden (ban yemeden önceki nickim farklıydı) bu oyunu5 senedir oynuyorum 1,5 sene önce ban yedim ve nickimi 1,5 yıl önce felan değiştirmiştim ve nickim ban yedikten 3-4 ay sonra değişti(nick değiştirmede sıkıntı vardı) yani sistemdeki sıkıntıyı siz düşünün ama yöneticiler elinden geleni yapıyor bu konuda öncedende böyle şeyler olurdu ben oyunu şuan oynamıyorum nisan 1 de ban acılıyor

pırıltı inci konusuna gelirsek bana ve benim gibi ban yiyenlere istediğiniz kadar sahtekar hileci diyin ben bot kullanmadım sadece katlamamı ne vardı onu yapmıştım ben bu oyuna 200 lira yatırdım fakat bi işe yaramadı bundan 4 -5 sene önce bir şeker bayramı olmuştu dün gibi hatırlıyorum inciler vs havada uçusuyor yöneticiler bu oyunu oynanabilir hale (inci sayısını artırarak ) getirmediği sürece benim gibi ban alan oyuncu sayısı oyunu bırakan kişi sayısı gün geçtikçe artacak

6. bvb20-2

bvb20-2 User

borealis e katılıorum örneğin ben beylerbeyinin terbiyesizlizliği üzerine şuandan itibaren oyunu bırakmış bulunmaktayım.

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

duyuruları takip ediniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.