havale

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AgresifPaşa tarafından 3 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. kolay gelsin banka havalesi ile kalp kırıcı güllesi çektim dün saat 22:21 civarı fakat hala elime ulaşmadı bunu supporta bildirdim cevap yok sizde bildirirseniz sevınırım

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Banka havalesi 1-2 saat sonra hesabınıza geliyor ki eğer normal saatlerde ise. Siz bir de çalışma saatleri dışında (10-22) çekmişsiniz. Aynı hatayı bir kere ben de yapmıştım, basit ödeme sitesine girin büyük ihtimal paranız yatırılmış ama onay verilmemiş oluyor. Orada canlı destek açın karşınıza çıkan kişiye dün akşam yaptığınız ödeme onaylanmadıysa onaylanmasını söyleyin sorununuz halledilecektir.

3. teşekkürler denicem

4. basit ödemeye girdim ve orada yazıyorum sorunuz /sorununuz diye yazmışlar ve bende aynı şekilde yazıyorum gönder dediğim zaman sorununuzu yazmadınız diyor

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Canlı destek açın, karşınıza direk birisi gelecek zaten.

6. tmm şimdi buldum orayı kusura bakmayın uğraştırdım ama sizi saolun yardımınız için

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Yok sorun değil, karşınızdaki adam halleder gerisini. Yani kendim yapıp sonuç aldığım şeyi söylüyorum size :)

8. Teşekkürler

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Sorununuz düzeldi mi siz yazınca? Aldığınız ürün geldi mi?