havale ile ödeme

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve selami tarafından 1 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selami

selami User

havale yaptım foruma bakmadan reverans kodunu acıklama yazan kısma yazmayı unutmuşum ne olacak şimdi ? 2 saat oldu ürünler gelmedi

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Şahsen telefonuma ve epostama "siparişiniz için ödeme yapınız" mesajları geldikten sonra mobil bankacılıktan havale yaparken zaten referans kodu sormadığı için, referans kodunu kullanmadan alışveriş yapıyorum ve bir sorun yaşamadım. Bence sizin burada yaşadığınız sorun saat ;)

Saat şuan neredeyse 3 olmak üzere siz de zaten 2 saat oldu diyorsunuz, bu saatte malesef havale ile işlemlerin onaylanması mümkün olmuyor. Epostanızdaki mailden de okuyabileceğiniz üzere:

Ödemenizi yaptıktan sonra bildirmenize gerek yoktur, siparişiniz sistem tarafından mesai saatlerimiz içerisinde (her gün 10:00 - 22:00) en geç 30 dakika içinde onaylanıp, ürün hesabınıza otomatik olarak yüklenecektir.

Yarın öğlene doğru tekrar kontrol edin, işte o zaman da eğer gelmemiş ise bizimle tekrar irtibata geçebilirsiniz.

İyi oyunlar.

3. selami

selami User

şimdi foruma baktımda reverans kodunu acıklama kısmına yazmak gerekiyormus ben onu yazmadım sorun olur mu sadece onu öğrensemde yeterli olur benim için

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Dediğim gibi kendim defalarca referans kodu olmadan ödeme yaptım ve bir sıkıntı henüz yaşamadım. Şahsen sorun yaşayacağınızı sanmıyorum ama olur da yaşarsanız support ile iletişime geçersiniz.

İyi oyunlar.

5. selami

selami User

tmdır saolun son soru şu paketten aldım vip karaborsası falan yazandan 148 tl olanı yarına kadar kalkmaz dimi sonra kalakalmayalım ortada :D

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Kalkabilir biraz riskli bir hareket olmuş :)

İyi oyunlar.

7. selami

selami User

vala maaş yattıgı gibi aldım gece saat 11 de yatmış para :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.