havai fisek

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *κøƦκu* tarafından 12 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Slm oncelikle bu konuyu 3 cu acisim oldugunu belirtmek isterim istenen cevap gelmedi ve beklenen sonucu alamadim .havai fisek efekti PC 4 GB RAM I5 1 GB EKRAN KARTI 8 mbps internet flash playere ozellikle dikkat edyorum goruntu ayarini yuksekte oynuyorum butun animasyonlar kapali olmasina ragmen havai fisek attigimda pc deliye donuyor yersiz donmalar oluyor yani bunu pc nizle veya flash playerle alakali oldugunu soylemeyin cok dikkat etsemde flash playere iyi sonuc alamiyorum.kargullesi.kabak.vudu cephanesi ve fosfor gullesi hepsini grafik yuksek azami fps en yuksekte denedim sorun yok gayet akici ama birisi tepeden gelip bir havai salliyor veya siz hadi bide havai atim diyosunuz oyun donmuyor ama cok takiliyor ozellikle havai havada hedefine giderken hedefe ulasinca oyun akiciligi devam ediyor toplar dolup ateslenince gene takiliyor lutfen bu konuyu tekrar actirmayin oyun menusundeki seceneklere havai fisek efektini kapat ac gibi bir bolme koyun size isinizi nasil yapacaginizi bilmiyormus muamelesi yapmiyorum ssadece bunu yapmadiginiz .ve yapmaniz gerektigini belirtiyorum lutfen gerekli yerlere ulastirirsaniz sevinirim . Grafik ayarini dusur demeyiniz ben 10 gullenin havada gidisini gormek istiyorum ve bu sorun olsaydi goruntuyu aza indirirdim tek sorun diger gulleler gayet akici sorunsuz baska pc lerde de denedim yani oyuncanavari bi pc bile kaldirmiyor o efekti luttfen o efekte secenek koyulmasini talep ediyorum isteyen kullansin istemeyen kapasin eskisi gibi atalim havai fisegi eskiden efektsiz ama renkli toplar seklinde gidiyordu iste en iyisi oydu.hatalar yaptiysam kusura bakmayin ve mazur gorun saygilarimla.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

havai fişek güllesi bende 4 tane pc var ama donmuyor. hatta yeni bir bilgisayar aldım gemim arada savaşlarda donmaktadır. bunu size anlatıyorum bilgisayarınızı kasan ve sorun yaratan bir durumu vardır. bunu sisteme dayatmanız çok yanlıştır.

21_TıRşıkçi_21_2-ULU bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.