Havai Fişek güllesi

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆MĂTRĂX☆ tarafından 6 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bundan 1,5 2 yıl öncesine kadar sırf havai fişeğin şekili güzel iyi diye bol bol alırdık şimdi ise bilgisayar kasmasın diye havai atamıyoruz zaten oyun normalinden fazla kasma donma yapıyor böyle gereksiz şekillerlede iyice oynanamaz hale gelmiş ben eski oyuncuyum birşekilde havainin efekti kapatılırsa veya kasmayan daha düz sade bişey konulabilirse daha iyi olur diye düşünüyorum.

2. Hacivat16

Hacivat16 User

bence böyle iyi böyle kalmalı sen istersen grafik ten görüntü ayarlarını az a indirebilrisin..

3. sorun o değil üst düzey bilgisayar kullanıyorum birde 2bın liralık özellikleri iyi makinede sıkıntı çıkarması anormal bi durum aza getireyim tüm efektleri kapatayım gene aynı kasıyor bilmiyorm nerede hata

4. MMY!

MMY! User

Katılıyorum eskiden müthiş şekli vardı havai fişeğin eskisi gibi olursa arkasından efekt falan çıkmazsa hem daha az kasar hem daha güzel görünür.

5. mmy haklısın havayi fişek atarken o yeni getirilen efekt kaldırılsa yeterlidir.