Hatalı sistem banı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Oğuzhan tarafından 4 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oğuzhan

Oğuzhan User

1 günlük chat beni aldım hiç bir illegal lafımda olmadı yada kurallara aykırı bir durumum ilgilenirseniz sevinirim.. 181/42005402

2. [​IMG]
    selamın aleyküm kolay gelsin. nickim İLKKAN resimde bulunduğu üzere chatte yaptığım muhabbet için ban aldım sırf GENOVA Mehtap'ın kullandığu RUH HASTASI gemisine karşılık yazdığım cümleler yüzünden haksız yere ban aldım. bu oyunda oda benim gibi bir oyuncu ve oyun oynarken bile kendini üstün görüyor. hakeret veya küfür gbi bir şey olmamasına rağmen kendisine chatte karşılık verilmiyor bu konuyla ilgilenmenizi istemekteyim. madem üstünlük yapacak ise oyunda yapmasın gitsin görev yerinde görevini icra etsin oda benim gbi bir oyuncu o gemiyi kullandığı sürece

3. 65/8127959 a

4. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

hatalı ban aldıgınızı düşünüyorsanız hatalı sistem banları adlı konumuzun altına yazınız ID numaranız ile birlikte.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.