HATALI GEMİ BANLAMASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve komodor_mari tarafından 28 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bakın konumu kilitliyorsunuz ve cevap veremediğimden dolayı konu açıyorum benim gemim son 2 ay online ve 2 ay boyunca ne bir bug ne bir bot kullanıldı yani bu ban muhtemelen ana gemimin banlı olmasından dolayı verildi burada bir hata var verdiğiniz cevap bot kullanmışsınız lakin siz bu cevabı malesefki hazır cevap olarak veriyorsunuz rica ediyorum id yide verdim kontrol edin size ben bot kullanmadım tak diye açın demiyorumki kontrol edin doğru ortaya çıksın yani konu açıyorum lakin haklıyım geçen gemim banlandığında haksızdım ve konu açmadım lakin şuanda haksız yere ban yedim bot kullansam veya bug kullansam tamam der çekilirim yani ben kullanmış olsam size kontrol edin dememki zaten

**facia** bunu beğendi.
  2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

haksız yere hiç bir hesap kapatılmaz. neden kapatılsın ki lütfen bu tarz konuları supporta yazınız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.