HATALI GEMİ BANLAMASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve komodor_mari tarafından 28 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. https://board-tr.seafight.com/threads/yeni-bot-algilama-sistemi.53844/

Saygılarımla,

Demircioglu

ben hatalı ban yediğimi geminin incelenmesini istiyorum lakin bana gelen yazı bu daha sonrada gemimin incelenmesini talep ettiğimde gelen yazı
    Merhaba,

Bahsettiğiniz sorun / durum ile ilgili verebileceğimzi tüm cevapları size verdik.

Maalesef size bu konu hakkında başka bir yardımda bulunmamız mümkün değildir. Eğer sorununuz halen devam ediyorsa önceki mesajlarımızda vermiş olduğumuz cevapları kontrol edin ve tekrar uygulayınız.

Saygılarımla,
    TR1 id:65/42026979 GEMİ TR2 DEYDİ
    incelemesini rica ediyorum
    bakın size rica ediyorum kullanmışş olsam kullandım banı hak ettim derim ama kullanmadım inceleyin gemimi muhtemelen ana gemim 4 ay önce ban yedi kara liste filen var heralde ondan ban yedi ben kullansam neden direteyim burada inceleyin eğer bota dair en ufak bir iz varsa kalsın ban ama yoksa açın banımı rica ediyorum inceleyin şu gemiyi
    BİGPATRON

2. bildiğim kadarıyla haklı olsanda olmasanda kıyamet kopsa o ban açılmaz boşuna uğraşma :(

3. sayın yetkililer gemim sonsuz banlandı ne yani bi hatadan dolayı sonsuz mu kapanacak gemi. ayrıca bu kadar zaman oldu uğraştık ettik lütfen sonsuz olmasın lütfen

4. arkadaşların banlamasını bilmiyorum lakin benim banlamam hatalı bir banlanmadır hile veya bug kullanmadım o yüzden incelenmesini talep ediyorum

Son düzenlenen: 28 Nisan 2015
  5. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Size daha önce cevap verildi sürekli aynı konuyu açmanızın malesef bir faydası yok.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.