HATALI GEMİ BANLAMASI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve komodor_mari tarafından 28 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. support a yazın dediniz lakin support verdiği cevap ileteyim
    Merhaba,

https://board-tr.seafight.com/threads/yeni-bot-algilama-sistemi.53844/

Saygılarımla,

Demircioglu

ben hatalı ban yediğimi geminin incelenmesini istiyorum lakin bana gelen yazı bu daha sonrada gemimin incelenmesini talep ettiğimde gelen yazı
    Merhaba,

Bahsettiğiniz sorun / durum ile ilgili verebileceğimzi tüm cevapları size verdik.

Maalesef size bu konu hakkında başka bir yardımda bulunmamız mümkün değildir. Eğer sorununuz halen devam ediyorsa önceki mesajlarımızda vermiş olduğumuz cevapları kontrol edin ve tekrar uygulayınız.

Saygılarımla,
    TR1 id:65/42026979 GEMİ TR2 DEYDİ
    incelemesini rica ediyorum

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Banlanan gemiler zaten programcılar tarafından aylardır takip edilip incelenmektedir. Yani herhangi bir hata yok banlanan hesaplar Ocak ayının sonundan beri takipte bugünde topluca ban verildi. Kısacası ben bot kullanmadım demenizin bir faydası malesef yok mutlaka hesapta kullanılmış.

*Merciless* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.