Hatalı Debuff

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ҳ̸Ҳ̸ҳSüleymanҳ̸Ҳ̸ҳ tarafından 1 Eylül 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. el emegi olan gemime debuff attınız sorunun bir an önce çözülmesini istiyorum teşekkürler

2. dogusong

dogusong User

şuan mı attılar ?

3. daha dün atmışlar

4. *MV1*

*MV1* User

dün banada debuff atmışlar saolsunlar itiraz ettim supporta maleseff olumlu bir gelişme yok bütün emekler şimdilik heba olmuş gözüküyor

5. Oyunu direkt çarpıdan kapatınca debuff atıyor belki onla alakalıdır

6. *MV1*

*MV1* User

Böyle saçma bir neden mi olabilir , iş yerinden giriyorum patron geldiğinde X kapatıyorum bunun için debuff yediysem gemiyi boşaltır oyunuda bırakırım , haritalarda hala bot kullanıp dolaşan onlarca oyuncuya ceza vermeyip bana bu yüzden ceza vereceklerse varsın versinler

7. 45herkez

45herkez User

bot kullanmak yasak kullanmadığınızı söyleseniz bile geminizin şifresini bilen biri tarafından girilmiştir. O kullanıcı bot kullanıyosa girdiği tüm gemiler bot kullanmaktan debuff yemiştir. Onu bi düşünün bizim ts de de aynı şekilde 3 4 arkadaş kurbanı var.

8. *MV1*

*MV1* User

hem ev bilgisayarından hemde iş yerindeki bilgisayardan sadece ben giriyorum gemiye ve hiçbir kimsede şifrem yok dur bakalım düzeltirler elbet bu kadar maddi manevi emek vermişiz böyle son bulacağını sanmıyorum bu oyun maceramın :)

9. -LegenD-

-LegenD- User

Arkadaşlar hesaplarınızın incelenmesi adına destek ekibine yazınız. Forumda konu ile alakalı birşey yapamam .

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.