Hatalı Debuff İki Oldu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve «vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ tarafından 31 Ağustos 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hatalı debuff sizleri rahatsız ediyorum ama buralara da yazmak istedim ikidir ban alıyorum ama kesinlikle yapmadığım halde aldım supporta yazıyorum yapmışsın diyorsunuz anlamıyorum kime müracaat edeceğimi gemim ıd burada arayın eğer varsa razıyım her türlü cezaya hatta gerçekten yapanlara bende istiyorum güzel bir uyguma cezalar hatta daha artırılsın ama yapmadığım halde anlamıyorum

«vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢
    Üye ID:149/15905472

2. Merhaba,

Anlıyorum ki sinirli bir durumdasın, ancak bu tür sorunları burada paylaşmak yerine destek birimine bildirmen daha doğru olacaktır. Sorunları çözmek için kurallara uymak önemlidir; aksi takdirde sadece karmaşa yaratmış oluruz. Ceza aldığını iddia ediyorsan ve gerçekte yapmadığını düşünüyorsan, destek ekibiyle iletişime geçerek durumu açıklamalısın. Eğer durumun hala çözülmediğini düşünüyorsan, destek ekibinden elimizde kanıt niteliği taşıyan belgeler istemen faydalı olabilir. Ancak eğer destek ekibi sana "yaptın" yanıtı veriyorsa, maalesef başka bir çözüm yolunun olmadığını kabul etmek gerekebilir. Unutma, sabırlı olmak her zaman en iyisi.

Sağlıklı günler dilerim.

3. tekturk4

tekturk4 User

ya hocam bu nedir kaçınca debuf yiyoruz iyi alıştınız sürekli sürekli arkadaşım bune ya sürekli debuf sisteme bizi mi kaydettiniz sürekli debuf yiyoruz bunedir ya yeter oyunu oynanmıcak hale getirdiniz yazıklar olsun paramızla rezil oluyoruz adaletten bahsediyorsunuz sattığınız paketlerin fiyatlarına bakmıyorsunuz böyle işmi olurmuş bu nasıl bi adalet oluyor ozaman paranız varsa oynarsınız yoksa oynamazsınız diyorsunuz ama iş bota gelince parası olmayanlar bot alamıyor kullanamıyor debuf atılıyor ban yiyor parası olanlar paket çekiyor onlara bişey olmuor adalet nerede burda ayıp ayıp adalet li olun az!!! haksız yere debuff yemekte çok saçma bişey ya demekki tek debuff yiyen ben değilmişim haksız yere

4. Şu bot kullanmadım debuf yedim diyenler pek inandırıcı gelmiyor bana :D ayrıca yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız, supporta yazıp yeterli cevap alamıyorsanız, mahkemeye verin o zaman. buraya yazınca olmaz bu işler..

5. teşekkür ederim revenge destek ekibine yazıyoruz onlarda yapmışınız deyip kapatılıyor. inanın buralara yazıyorum en son çare hiç bir şekilde muhatap bulamıyoruz. hiç bir şekilde art niyetli tepkim yoktur amacım kargaşa çıkarmakta değil.

6. Bilgim dahilinde son söz destek ekibinde bitiyor. Eğer ki yanlışlık yok, diyorlarsa genelde geriye yapacak hiçbir şey kalmıyor. Senden isteğim, tekrar son defa güzelce kontrol edilmesi isteğinde bulunman. Eğer yanıt olumsuzsa, geriye yapacak bir şey yok demektir. :(

7. -LegenD-

-LegenD- User

Arkadaşlar merhabalar,

Sizleri çok iyi anlıyorum. Umarım en kısa süre içerisinde yanlış ve haksız Debuff alan arkadaşım varsa düzeltilir. Ben konuyu araştıracağım.

Saygılarımla.

•RookieJokeR• bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.