HATALI ÇHAT BANI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Meefta tarafından 19 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Meefta

Meefta User

> > Selam,
    > >
    > > Oyun çhatinden bir şahısa ts adresi verdiğim için sistem galiba direk 7 gün ban attı çhat banı. 7GÜN ÇHAT BANI.Gereğinin en kısa sürede yapılmasını arz ederim saygılarımla,
    Şeklinde bir konu açmıştım fakat bana TS adresi paylaşmak 2 gün ban sebebidir diye 1. sorum neden 2 değilde 7 ? Üstelik bu adresi özelden atmışım ban sebebi olmamasın gerekmez mi ? Birlik beraberlik için bir yerde toplanmak için oyunu daha iyi oynamak için verilen ts adresinin sonu ban olmamalıdır.
    ID : 65/42029013

17-05-2015 tarihinde saat 17:47:45, 7 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 24-05-2015 saat 17:47:45 zamanında giriş yapabilirsin.​

2. *Sempatis*

*Sempatis* User

https://board-tr.seafight.com/threads/hatali-sistem-banlari.40623/page-328#post-384310 bu kısıma yazmanız yeterli zaten yazmışsınız surekli konu açmnız birşey degiştirmez. cevaplanmasınızı bekleyin.

3. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

yardım için teşekkürler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.