Hatalı Chat banı!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≼VAΠƉƸƬƬA≽5∞√ℂ⋆ tarafından 7 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.

Ben chattan hiç bir şey yazmamama rağmen chatta admini bana 7 gun durduk yere ban atmıştır.Lütfen ilgilenin.

Not: Şu CM leride nasıl seçiyorsunuz kafalrı estıkce ban atıyolar chattan atıyolar bişey apın şu işe

Sistem: 07-03-2014 tarihinde saat 10:14:22, 7 Gün(ler) süresince çikarıldın. Tekrar 14-03-2014 saat 10:14:22 zamanında giriş yapabilirsin.

ID: 65/41608100

2. ACAB!

ACAB! User

merhabalar benım gemıme uzun zamandır giremiyorum Sınırrsız Bann alınmış nedenini öğrene bilirmiyim acaba İskandinavya serveri ıd ; 74/11494254

3. sa adminim kolay gelsin ilk önce adminim şu 11lerde veya üstlerdeki harita yada 9lar 8 7 6 daki npclerin menzili çok battıgımda bi yerde tmr oldugumda npcnin uzak menzili oldugu için batıyorum lütfen rica ediyorum sizden adminlerim bişiler yaparsanız çok sevinirim tşkler adminim lütfen fikrimi paylaşıom şunu düzeltseniz çok iyi olur 11lerde falan güzel kasılamıyoruz

4. Yeri burası değil ama adminlerin ilgileneceğini sanıyorum

5. Kartanesi

Kartanesi User

selam chat banlarını artık foruma yazmıyorsunuz anasayfada support ta mail atmalısınız

6. Eyw sağolasın

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Gereken cevap verildiğinden konuyu kapatıyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.