HATALI BANLAR

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆ŠÂЌłЛ^ǿŁ^ŠÂMPłУǿЛ☆ tarafından 23 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam
    Paralı bota gemimi giriş çıkış yaptılar 3 ay ban yedim bot kulanmadım sadece giriş yapmışlar sonra botu kapatmışlar, lütfen böyle hatalı ban yiyen çok arkadaşım var.Ya af çıkarsınlar 3 ay ban yiyen 1 aya düşsün yada böyle hatalı banı olanların gemileri açılsın lütfen geniş kapsamalı bi inceleme başlatırmısınız teşekürler.Bunu yazmamın nedeni şu bizler para verip oynuyan oyuncularız günde en az 10 saat bu oyunda vakit geçiriyoruz bunuda göz önünde bulundurup bişeyler yapılması lazım...

☾✯ŠÂЌłЛ|ǿŁ|ŠÂMPłУǿЛ✖
    Üye ID: 65/11839190

2. Şu zamana kadar bloke:: 2014-06-17 12:35:00

Ben bot kulanmadımı idda ediyorum support tan bana gelen cevap bot kulandınız diyor, ama kulanmadım paralı bota giriş çıkış yaptılar.Peki o kullandınız diyen kişi veya kişiler tarih versin o tarihte gemi botla ne yapmış açıklasınlar açıklamıyolar.

3. kardeş kanıtlamasına gerek yokki geminin id şifresini başkasına vererek bir hata yapmışsın zaten ve kendin dediğin gibi botta gemi giriş yapmış bence bu kadarı bile yeter biz kendi emeklerimizle birşeyler yapıoruz bot v.s kullanmıyoruz haksız rekabet ortamıda bu banlarla gitmiş oluyor
    saygılarımla

4. Sende haklısın ama bota koyulamdı gemi giriş çıkış yapıldı hadi botta olsa ban yese bişey demem bota koyulmadı onu diyorum anlatabildim mi yoksa siz mi anlamak istemiyosunuz ?

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

giriş çıkış yapınca sanki kullanmammış sayılıyorsunuz. günlerce aylarca kullanmak mı gereklidir bann yemek için ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.