Hatalı Ban

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -_-Atomik-_- tarafından 23 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. http://i.hizliresim.com/pmNJnq.png

Ben buradaki sohbetin gelişine "fazl mal göz çıkarmaz" dedim ve sistem sırf mal dedim diye banladı bu 2 saat olsaydı yeterdi ama bir gün çok ve aslında buraya acmamım amacı bunun bir teknik sorun olduğunu düşünmem. Bana banı atan sistem ve ben her mal deyince 1 günlük banla karsı karsıya kalmak istemiyorum. Konuşmalarımda her zaman saygılı ve elinden geldiğince nazik olmaya çalışıyorum ama böyle lafın gelişi oldumu düşünemiyorum buradan bu çıkar diye ve yazıyorum . Krsılastığım şey tamamen sistem hatası .

neyse bunun üzerine konuşulur ama yeri değil
    -_-Atomik-_-[•♪•]
    Üye ID:
    Oyuna son giriş:
    65/8594506
    2015-01-22
    birde lütfen benden ikinci mesajı atmamı istemeyin çünkü bulması zaman alıyor bununla ilgilenseniz iyi olur .

Saygılarımla

2. Hatalı sistem banları diye bir konu var Genel Sorular bölümünde oraya yazarsan daha iyi yardımcı olurlar..

3. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

gerekli cevap verilmistir tesekkur ederiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.