Hatalarınız

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve MatoisT tarafından 28 Ekim 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MatoisT

MatoisT User

bu hafta ilk uçurum yaptım tp mi vermedi kupa kalesi ayarlarını ellediniz onuda bozdunuz gidiyoz 10 top yerini vermiyor eski oyuncular 10 20 yıllık viplik yaptı sandıktan yeni oyunculara gelince çıkma oranını düşürdünüz dogru giden normal bi şeyin ayarını değişiyonuz onla beraber bi çok şeyi bozuyonuz siz bile farkında olmuyonuz yeter artık yerli yerindeki nesnelerle oynayıp bozmayın oyunu soğumaya başladım oyundan gerçekten geçenlerde tuttunuz ödülleri kapattınız ekrandan bide bi ay ona isyan ettik her hafta bi sıkıntı

2. -LegenD-

-LegenD- User

Kupa kalesi ayarı bozulmadı. Sistemi o şekilde işleyecek bundan sonra. Siz 10 top eksik oynamıyorsunuz. Rakiplerinizde o şekilde oynuyor. Kimsenin birşey bozduğu yok yenilikler bu şekilde beğenirsiniz ya da begenmezssiniz. Ben burada yazılanları iletmek ile mükellefim ve notumu aldım. Fakat sizde eleştirirken biraz daha cümlelerinizi seçin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.