Hataların Efendileri

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ruby~*~ tarafından 14 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ruby~*~

Ruby~*~ User

Sayın, çok muhterem yetkililer;
    oyun keyif için oynanır, ts bu keyfi paylaşmak istediğimiz arkadaşlarımızla birlikte olmak için kullanılır.
    Oyun içindeki negatifliklere rağmen hala oynamakta direniyoruz:)
    lütfen sabır diye bir şey var, her geçen gün o sınır biraz daha zorlanıyor.
    her etkinlikte bir şeyler yapıyorsunuz, elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz olmayacaksa zorlamayın. Şaka gibi olan etkinlik anlayışınızı bir yana bırakıyorum her şey allak bullak oldu.
    Lig dediniz tamam; hala pırıltı toplayarak, sandık açmaya çalışarak oynayanlar var ama nerede pırıltı nerede sandık , şeytan almış götürmüş satamadan getirmiş misali ara dur. Güllesini, haritasını bu tercihle yapmak zorunda olan arkadaşlarımız hangi zaman diliminde harita bitirip ep yapacak ligle uğraşacak. Maddi imkanı olan arkadaşlarımızın aldığı paketler daha ne kadar sömürürüz mantığıyla her etkinlikte farklılaşıyor.
    Her ne şekilde olursa olsun emek veriyoruz. Bizim verdiğimiz emeğin karşılığını hakkıyla istiyoruz. Lütfen bu yenilik altında yapılan yamalar, vs..hatasız olsun artık.
    Rütbeler konusuna gelince; Benim almış olduğum hakkı alamazsınız. Başka rütbeler gelmesi yerine tarihi eser niteliğinde o şekilsiz şeylerin getirilmesi inanın pes dedirtti. bu kadar masrafsız, alay dolu bir uygulama tam sizin tarzınız.
    Bu arada karaborsa yine hatalı:) neden şaşırmadık acaba
    Biz yine keyif için oynar muhabbete devam ederiz,son sözüm; saygılar, hürmetler :)

2. Ben artık TS ye geliyom gemiyi bilem açmıyom sadece okey oynuyoz arkadaşlarla facede bu hale geldim eskiden etkinlik dedilermi işe gitmezdim nerdeyse bir taraftan da iyi oluyor böyle olması neden dersen hafta sonları bilgi sayarın yanından gidesim gelmezdi şimdi etkinlik var diyorlar giriyorum bakıyorum zarar kapatıyor:) arkadaşlarla doğru pikniğe gidiyoruz :)) hanı iyi taraflarıda var:))

☾☆☠zαgσ☠.♪ bunu beğendi.
  3. Ruby~*~

Ruby~*~ User

İyi yapıyorsunuz :) seafight a devam o halde...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.