Hata Sorun

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☆☆BlubbeService☆☆§•ƒ tarafından 8 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba
    1.etkinliğin 2.aşamasından beri hiç bir etkinlik sıralama puanı kazanamıyorum
    2.Oyuna girdiğimde darbem bi 589 K oluyor bi girdiğimde 564 k oluyor anlamıyorum
    3.Kalelerde gök ateşi ustası 7/7 yani 9 adet gökateşi atmam gerekiyor tek seferde bazen 8 oluyor bazen 9 oluyor anlamıyorum

NOT:F5 Yap, çıkış-giriş yap vs demeyin yaptım

2. 4. Rütbe puanımı göremiyorum

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Etkinlik sıralamanız aşağıda görülmüyor ama kendi sıranızı ararsanız isminizi görebilirsiniz.

Belirttiğiniz sorunlar ise şunlar umarız hepsi en kısa zamanda çözülür. Dp nin sebebi de 25k dp 10k vp veren eğitimci kendiliğinden aktif oluyor. Çıkış alınca tekrar deaktif kalıyor ancak roket ustası düzelmiyor çıkış ile, programcıların ellemesi lazım. Aynı şekilde rütbe sorunu da herkesin ortak sorunu. Bekliyoruz bakalım çok sorun var ne zaman düzelecek her şey.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.