HATA 1 KAÇINMA TAŞI

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ≈...SaNCaK...≈|OgüN| tarafından 16 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba sevgili oyuncu arkadaşlar ve yetkili arkadaşlar öncelikle uzun zzamandır bunun testini yapıyorum KAÇINMA TAŞI kesinlikle bir ise yaramıyor taşı çıkartıp yerine başka taş koyup yada taş koymarak uzun bir sure testini yaptım acaba elindeki bufflarin verdiği bonus etkiden dolayimi diye bufflarin bittikten sonra tekrar test ettim ve bana aynı kişinin aynı pet ve aynı koşullarda ayni hasarı vurduğunu tespit ettim arkadaşları KAÇINMA TAŞI ni kullanmayn elinizde hp ve vp taşı varsa ek secenek olabilir .. Ayrıca vudu asaniz varsa vp taşı iyi bir seçenek olabilir düzenlene kadar

2. En kısa surede gerekenin yapılmasını arz ederim..

3. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Kaçınma taşını yeni lvl haritalarındaki Amiral ve muhafız sistemlerinin verdiği darbe ile test etmediğiniz ortada. Karşılaştırmayı birde o şekilde yapmanızı öneririm.

iyi oyunlar

KuzenlerSonOsmanlı bunu beğendi.
  4. yumi

yumi User

ayrıca rakibinizin isabet olasılığıda önemli. örnek vereyim kaçınma taşı olmadan sizin kaçınmanız toplam 15 diyelim rakibinizin isabet olasılığıda %127. siz bu durmda %10 luk bir kaçınma taşıda taksanız rakibinizin vuruşu değişmeyecektir.

5. yenı harıtalarda kacınma tası etkı ediyormu?

6. ~E~P*R*O*F

~E~P*R*O*F User

Kaçınma taşı kullanmamanız halinde savunma ve saldırı özellikli sistemlerin karşında tutunmanız neredeyse imkansız,

7. Yeni Lvlerde Kaçınma Şansı Taşı İyi Çalışıyor Ben Gemide Hem Hasar Almama Taşı Hemde Kaçınma Taşı 2sini Bir Arada Kulanıyorm Faydasınıda Görüyormki Yeni Lvlerde Peti Yemlediğim Zaman Oyuk Gülle İle HRMS Şöhretini Çok Rahatlıkla Bitiriyorum Vazla Hasar Almadan Ama Siz O Şkeilde Bir Fayda Görmüyorsanız Spoorta Bildirip Bakmaları İyi Olur

8. bana da pek bir işe yaramıyor gibi geldi

9. Kaçınma taşı oyundaki en önemli taştır :) ve çalışma mekaniğinde bir hata gözlemlemedim, az önce denedim.

10. hayır dün tekrar test ettim ben 15 levelim taşı çıkardım aynı kişi aynı şartlar altına aynı petle aynı hasarı vurdu çıkarıp takınca değişen bir şey olmadı

11. beatdovne

beatdovne User

karşıdaki kişinin vuruş şansı %130 diyelim bu %130 un sadece 100 luk kısmını kullanır kalan 30 luk kısımda karşıdaki kişinin savunmasuna göre azalır sizdede %30 hasar azaltma varsa karşıdaki kişi gene %100 vurur ve vuruşu düşmez fakat siz %35 yaparsanız karşıdakinin vuruşu %95 e düşer böylelikle %5 düşmüş olur umarım anlamışsındır

12. yumi

yumi User

bir düzeltme yapayım sizin fikrinizle ilgili olarak. %30 hasar azaltma değil kaçınma deseniz daha doğru olur. hasar azaltma her halukarda aldığınız hasarları azaltır. isabet şanslarını kaçınmalar ilgilendirir, top hasarlarını hasar azaltmalar.

beatdovne, Whoops ve ghosthunter bunu beğendi.
  13. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Bahsettiğiniz taşta herhangi bir sorun bulunmamaktadır olması gerektiği şekilde çalışmaktadır. Ancak daa detaylı incelenmesi için programcılara durumu ileteceğim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.