hasarı nasıl arttirabilirim,???

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ***_007JBond_*** tarafından 2 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Gemide 205 elit top var %11 hasarlı tasarımım var. Ve oyukla barutsuz düz 3800-4200 arasi vuruyorum. Barutlu 4800-5200 arasi oluyor. Barutsuz hasarimi gozle görecek kadar nasil arttirim. ???

Bazi oyunculari görüyorum sadece 10 elit guverteleri var fildişi falan yok ama oyukla barutsuz 5000-6000 arası vurabiliyorlar.

2. tabiki yetenek ve kalelerden vuruş arttıran öğeleri geliştiriyorlar. ek olarak güverteler geliştiriliyor top koymak için.

3. Öğe geliştiriyorlar demişsin ne gibi mesela. Tam olarak ayrintili anlatabilirmisin. Mesela; sekstant vuruslarini sabitler, ne biliyim bodoslama gemi hızını arttırır. Yani barutsuz oyukla npclere 6000 küsür vurmak istiyorum (bodoslama dediğime bakma örnek verdim).

4. sabitler felan değil isabeti dolayısıyla atışı yükseltir. isabet yüzde 100 ün üstüne çıktığında sabitlenebilir.
    full elit topun isabet olasılığı %75 tir.
    %5 topçu
    %6 sekstant
    %6 yetenek
    %5 petiniz isabetiniz arttırır.
    süreli olarak ise birisi silah arkadaşı atarsa veya cilalı ile de yüzde 10 gibi bir rakama ulaşırsınız. bunların toplamı yüzde 100 ü biraz geçtiğinde atışlarınız sabitleşir.

----bak şimdi yeteneklerde ogoun barut ve npc ateşi var agwe isabet var onları 5lemelisin.

kalelerde sekstanttan başka barutluk ve top deposu var onları yapmalısın.

isabet veren 2 tane pet geldi şimdiye kadar onlar da var.

güverteleri geliştirip içine top koyarsın.

özel haritadan hasar alırsın.

5. Tragula

Tragula User

Benim dikkatimi çeken bir şey var.Bu topçunun isabeti çalışmıyor.
    % 75 Top isabeti
    % 6 Yetenek
    % 6 Kale
    % 5 Topçu
    % 10 Cilalı Tüfek = % 102 İsabet oluyor ama atışlar sabitleşmiyor supporta yazdım.Bir cevap alamadım.

6. bunların toplamı yüzde 100 ü biraz geçtiğinde atışlarınız sabitleşir.

yazmışım. hani 3 aşağı 5 yukarı vardır ya sanki 102 isabet gibi düşünme. bende de öyle olduğunda sabitleşmiyor ama yüzde 5 isabet peti takınca sabitleşiyor ;)

7. mesela yüzde 10 şarapnel yağmurundan isabet gelir öyle sıkabileceğin en yüksek miktarı bul. daha sonra normal atışlarına bir bak arada bir o miktarı görürsün. yani 97 isabet olasılığıyla 100 isabet sıkılıyorsa 100 ile de 97 sıkılır :)

8. Bu dediklerinden şimdi yapabileceklerim yetenek ve kaleler. Kalede barutluk ve sekstanti 5 liyip yetenekte agwe nin görüşünü fullesem (barut ve npc hasariyla beraber. Yetenekte menzili 5lesem zaten bu yetenekte açılmış oluyor.)kac vururum. ???

Guverteleri kristallendirmek simdiki işim deil cunki yetenek yapmam gerek. Top deposunu ise barutluk ve sekstanttan sonra yapmak daha doğru geliyor bana. Hem gulledende tasarruf etmiş olurum.

9. belli bir yerde yetenek yerine güverte geliştirmek daha az kris istediği için daha mantıklı geliyor öyle değil mi ?
    tasarımın da varsa 5500 den düşmessin gibi geliyor bana. senin dediklerine ek olarak 2 güverte (fildişi-mojo) top deposu ve birkaç geliştirilmiş güverte ile 6821 ve 8296 barutsuz ve barutlu sıktım şimdi denedim günceldir :) kritik de 9567

10. ☺☺ o ek güvertelerden fildişini almayi düşünüyorum. Birşey daha sorucam. 12 tane kis haritam var bunlari 2-3 gune bitiririm. Bundan sonra ışık girmeyi düşünüyorum ama 4000 vuran bir gemiyle ne madar kasilir ortalama onu hesaplayamadim. Gunde 4-5saat isikta kaldigimi varsayarsak.

11. 12 tane kış haritası 360bin inci 1.2m kar güllesi uuf çok iyi :) hiç kar atmadan bitirmeye çalış son dalga da dahil sıkılsan da devam et acelesi yok çok işine yarıcak benden söylemesi. elitin bitince keşke özelde oyuk ataydım sadece dersin.

senin alyansın mı ışık?

12. Aynen öyle 19 tane kis vardi 7 tane yaptim suan 830k kar var 1 kez bile kar güllesi sıkmadım özelde. Isik bizim alyansta. O yandan problem yok

13. Oraya baktım benim suanki sorunum kendi hasarimi ayrıntisiyla arttirmak

14. güllelerle çok savaşma kış festivalinde tüm eksiklerini tamamlarsın :D özel gülle kar güllesidir npc lere fazla sıkarsın :D

ışık sizdeyse hiç durmadan çok iyi kasılırsın ışıkta
    hasar yukarıda dediğim gibi olur ya

15. Tmm cok saol yordum senide

16. yok ya ne yorması önemli değil forumda soru soranları cevaplamak hobim :D

Son düzenlenen: 2 Ağustos 2014
  17. ama unutma ki önce rampa 6 :D

18. Yeni bir konu acmak istemedim burdan sorayım:
    Kalelerde 3. Ve 4. Slotlari acicam orta kaleden
    Biri sekstan biri barutluk. Ama nasil yapsam bilemedim. Ilk once sekstantimi 5liyim sonra barutluğa geceyim. Yoksa ikisinide ayni anda 3 liyeyimmi. Eger ilk sekstanti sonra barutluğu 5lersem 1milyon inci ediyo. Ikisinide ayni anda 3 lerden 500 bin küsür inci gidiyo. Hangisinde atislarim daha çok artar. Ve hangiai daha mantıklı? ?

19. şimdi eşit seviyede sekstant eşit seviyede barutluktan daha çok iş görüyor ama hangisi daha ucuzsa onu yap önce :) yani sekstantı 3 yap mesela sonra barutluk 3 olsun sonra sırayla 4 yap gibi