hasar ve kale yardım

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ~~Borealis~~ tarafından 1 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. gemide full amiral topları var yetenekler npc çevrili şimdilik kale de rama 4/6 monte edilmiş sektans 3/6 barutluk 3/6 3800-4200 vuruyorum oyukla şimdi hangisine yükleneyim sizce ?

2. yigido09

yigido09 User

Selam
    ben 18 yetenek açtım şahsen oyukla 5 k vuruyorum yanlız arca tasarımım var kale vs acmadım topları kristalledim 15 tane 30 luk top var 100 tane 27.5luk geri kalan güverte topları(90 adet) 15 lik toplar kale vs acsam cok daha yükselebilir zaten senin amiraller fullmüş bu durumda sana 2 sorum olucak 1. si barut acıkkenmi vuruyosun o kadar 2. si ise yeteneklerde nelere verdin ?

3. Barutsuz 3800-4200 barutla 4800-5600

Barut ve npc etkisi 5/5 bi yardımcı olabilirmisin sence fazla vurmam için topları kristalmi yapim ?

Seahawk var bendede vurmam gerekenden azmı vuruyorum

Son düzenlenen: 1 Nisan 2014
    yigido09 bunu beğendi.
  4. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

bence vuruşunuz normaldir topları 30 lük top yapma bu şekilde devam et daha sonra kısım kısım 30 luk yapıp 5 te beş kristallersin.

yigido09 bunu beğendi.