Hasar Sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve PATRON2 tarafından 17 Eylül 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PATRON2

PATRON2 User

Etkinlik başladığından beri gemim Özgürlük NPCsine normalde attığım hasarın yarısı kadar hasar veriyor.

Örneğin; Patlayanla normalde 30k atıyorsam, Özgürlüğe 15k,
    Havai Fişekle de 30k (2katı) atıyorum.

Bunun sebebi nedir?

2. İsabetiniz yetmediği için böyledir 21 seviyenin altında olduğunuzdan paralı asker korsanından yararlanamadığınızdan otomatik olarak atışlarınız düşük olacaktır

3. PATRON2

PATRON2 User

Normal oyunculara, npclere vs. 30k atıyorum. Ama özgürlüğe yarısı kadar atıyorum nedense.

4. atlas42

atlas42 User

Özgürlüğüm kaçınma şansı yüksek olduğu ve havai ile 2 kat hasar aldığı için olabilir.

5. PATRON2

PATRON2 User

Arkadaşlar önceki etkinlikte 70k vuruyordum. Şimdi mi kaçınma şansı yüksek oldu? :)

6. İsabetiniz ne kadar fazla ise özgürlüğe vuruşunuz artar Leveliniz nedir ?

7. PATRON2

PATRON2 User

Seviyem 16, önceki özgürlük etkinliğinde 70k atıyordum. Ama bu etkinlikte birden yarısına düştü.

8. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Taşlarınızı değiştirdiniz mi? Pet taşlarınız? Kalelerinizi yeni kalelere göre düzenlediniz mi? Milletler muhafızlığı korsanlarınız var mı?

9. PATRON2

PATRON2 User

Evet hepsi aynı şekilde duruyor. Şu anda normal NPClere 30k vuruyorum. Ama havai fişekle özgürlüğe yine 30k vuruyorum

10. Janissary

Janissary Guest

Supporta yazın hesabınızı kontrol edelim.

İyi Oyunlar.

PATRON2 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.