hasar sorunları

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by Ejderha53, Mar 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ejderha53

Ejderha53 User

1- konu
    arkadaşlar uzun zamandır(1 yıl kadar) . oyunda hasar sorunu olduğunu düşünüyorum. sanki yeni top cıkardıkça önceki topların vuruşları biraz düşüyor gibi. yada sistem hataları sonucu bazı yetenek veya kalelerin etkisi düşük olabilir %5 yerine %3.5 veriyor olma ihtimali var. ve son zamanlardaoyuna eklenen yenilikler bazı oyun malzemelerini ve/veya özellikleri etkisiz bırakıyor olabilir.

misal ben;
    odys tasarım %13 darbe
    top rampası 6/6
    barutluk 6/6
    senkstat 6/6
    10güverte ve fildişi, abanoz güvertesi
    yani 237 full amiral top.
    56 yetenek
    elit köle topcu vsvs ne ararsanız var tabiri caizze vudu topu hariç herşey ançak
    oyuk gülle ile en düşük 5658 en yüksek 6104 sadece ve sadece özel haritadan %5 hasar yok. bu kadar az vurmamam lazım bir cok kişiyle görüştüm sizce?

Not = supportta aylardır yazıyorum ilgilenen yok o yüzden sizin düşünceleriniz bekliyorum.

2-konu
    önceden işe yarayan extralarda gövde flika çapa figür şimdi işe yaramaz oldu.

zincir fener işe yarardı bu 2 side daha hızlı atış yapmamızı sağlardı ama kaleler cıkmadan önce 3 saniyede vururken cıktıktan sonra kalesiz gemiler 4.5 saniyede vurur oldu.

2. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

supportun konulara detaylı bakma yetkisi vardır onlar sorun yok diyorsa yoktur.

Thread Status:
Not open for further replies.