hasar onleme ve kacınma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve GENİSYÜREK tarafından 24 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yuzde 40 kacınma ve yuzde 40 hasar onleme var gelen gecen 50 k atıyor krıtık 60 k 70 k atıyorlar full gemıler böle vuruyor orta hallı gemılerse 20 k 30 k arası az ıyı gemıler 35 k 40 k vuruyor bu kacınma ve hasar onleme tasları takılıyken ben bu kadar yıyorsam yanı hasar alıyosam bu taslar ne ıse yarıyor ayrıca gemıler artık kac vuruyor..

2. Bu değerlerde hasar önleme ve kaçınmanız olduğuna emin misiniz? Ortada bir yanlışlık olduğu belli çünkü. %40 kaçınmayla ortalama bir geminin size 40k vurması çok zor hatta imkansız

3. EFE

EFE User

yuzde 40 kacınma ve yuzde 40 hasar onleme var dediğiniz değerleri nereden görüyorsunuz?

4. kendiniz de hesaplayabilirsiniz. Ayrıca top koyduğunuz yerde (Gemi özelleştirme sekmesi) de yazıyordu diye hatırlıyorum sağ taraftaki değerlerde 3. sırada hasar önleme var

5. gemıde takılı olanlar kacınma 11 hasar onleme 17 pette takılı olanlar hasar onleme ve kacınma 11 ee ayrıca yemler var 15 kacınma vs artı olarak kaleler var yetenekler var bunlar ne oluyor daha demın 65 k kırıtık yedı bu gemı

6. yetenek ve kalelerde kaçınma ile ilgili bir geliştirme yok. Belki isabet olasılığı %150 olan oyunculardan birisine denk gelmişsinizdir. Ya da full balyoz falandır. Onun dışında 50 k hasar almanız çok zor

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Yakindan savaşıyorsaniz kitap açıkken rakibinizin cilalisi da varken kaçınmanizın cogunu yer etkisiz hale getirir zaten.

Ayrica son donemde cok balyoz topu satıldı biliyorsunuz, üstüne taşlar vs..

65k gayet normal hele vudu güllesi falan sıkıyorsa.

8. mamı_55

mamı_55 User

Vudu serabı ne işe yarıyo peki ?

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Kaçınmaya yarıyor ;)

10. mamı_55

mamı_55 User

Bende öyle biliyorum da öyle diyince şaşırdım :)

11. kalelelerde kacınma yok zaten hasar azaltma var vudu hımayesınde ve normal topların hasarını azaltma gıbı yanı sorun toplardaydmıs balyoz aslan topu alev topu vudu topu ooff fena ama ıyımıs denedım az once full vudu toplu 32 sıkıyor balyoz lu karısık toplu olan 45 -50 k atıyor daha ıyı 1 kısı var ondada denedım 50 k atıyor admın hp nın dedıgı gıbı olabılıyor ama ıyı bırsey degıl neyse konuyu kapatalım ıyı eglenceler

12. Sadece vudu darbenize etkisi olduğu için onu spesifik durum olarak aldım ben açıkçası. genelde 2 atışta vudu puanı sıfırlanıyo geri kalan 500k kaçınmasız savaşıyorsunuz biliyorsunuz ki :D

13. yumi

yumi User

vudu serabı sadece vp ye etki etmiyor.

14. Hadi ya, ben bilmiyordum. Vudu kalesinde diye sadece vpye etki ediyor sanıyorum ben onu. Öğrendiğim iyi oldu eğer öyleyse, teşekkürler

15. ●ђр●

●ђр● Guest

Dikkat ediyorum da son zamanlarda biraz hatali yazıyorsunuz. İnsanlık hali tabiki ben de yanlış yazarim yeri gelirse, ama biraz daha dikkatli olmaya çalışalım.

16. ●ђр●

●ђр● Guest

Aynen direk kaçınma şansı vermekte.

17. sanırım 2 tane hatam vardı. Daha dikkatli olacağım kusura bakmayın :)

18. ●ђр●

●ђр● Guest

Konu isteginiz üzerine kapatıldı.

19. ●ђр●

●ђр● Guest

Ha bu arada duzelteyim bunu da arkadaslar yanlis anlamasin:

Geri kalan dp de kaçınmasız savaşmak diye bir sey yok, kacinma sansi her halde sistemini işletmeye devam eder rakibin isabeti ne kadar izin verirse tabiki.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.