Hasar Önleme Düzgün Çalışıyormu

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve TiryakiHasan tarafından 27 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. https://prnt.sc/oxw1xt bu resimde gördügünüz
    gemimdeki savunmaların bazılarının gözükmediği

geminde %5 zırh plaka bonusu ve savunma yeteneklerinde çetin ceviz %4.5 ve
    agwenin celik zırhı %10 gözükmemektedir
    toplamda % 19.5 savunmam eksik gözükmekte ve haliyle gemim yüksek darbe
    aldığını düşünüyorum bu 3 ögenin gemimde çalışmadığına inanıyorum

2. AlınTeri

AlınTeri User

Ordaki değerler bazen anlık güncellenmiyor. Her zaman mı öyle gözüküyor? Oyundan çıkış alıp tekrar bakar mısın dostum, aynıysa supporta yazmalısın.

3. her zaman böyle suportta dün yazdım'' Bir sorun yok değerler doğru göstermektedir.'' dedi ama 3 tanesi gözükmüyor

4. burda dediğin gibi savunma değerleri hepsi farklı şeyler kaçınma şansıda bir savunma değeri hasar önlemede çelik zırhda zırh plaka bonusuda bunlar hasar önleme katogorisine girmez hepsinin farklı özellikleri vardır hepsi farklı şeylerde etki gösterir orada gözükmemesi çok normal nasılki kaçınma şansı taşları orada yazmıyor onların yazmamasıda bi okadar normal

5. dostum bilmedigin konularda yanlış bilgi verme gemi genel görünümnde bulunan hasar önleme degerlerinde 3 öğem gözükmüyor sebebini öğrenmeye calsıyorum ve bu sisteme eklenmedigi için fazla hasar yedigimi düşünüyorum önüne gelenden 120 150k kritik 170k yemekten bıktım

Hasar Önleme

Agwe'nin Zırhı: %10
    Süper Çelik Zırh: %10
    Zırhlı Gövde Seviye 8 (Yüzen Kaleler): %16
    Savunma Yeteneği (Hasar Azalt): %13.8
    Çeviklik Eğiticisi Seviye 3: 2%
    Zırh Plaka Taşı: 5%
    Gemi Taşı Seviye 26: %26
    Evcil Hayvan Taşı Seviye 26: %19.5
    Silah Arkadaşlığı: %5
    Güçlendirilmiş Iskarmozlar Seviye 4: %18
    Seviye 7 Usta Seviyesi : Çetin Ceviz: %5.25

Toplam: 130.55%

6. Bana bilmediğin konularda yorum yapma diyorsun ama kendin bilmediğini iddaa edip bu konuyu açıyorsun. Ayrıca bana bir gemi göstersene agwenin çelik zırhı süper çelik zırhı açtığı zaman hasar önlemesi artan sana bunların hasar önleme kategorisine girmediğini anlatmaya çalışıyoruz ayrıca çok fazla hasar yiyorsan hasar önleme değil gitte kaçınma şansı kullan buda sana bir tavisye olsun