Hasar Azaltması Hakkında

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by .〤CÝPRÙŠ〤., Dec 20, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. hangi npc lerden ne kadar hasar azalttınız vuruşlarnı hangilerinin hızlandırdınız bir bilgi verecekmisiniz ?

HRMS Savaşçı HRMS Şöhret yani 21 level npc lerinde bir değişikler göremedim de o yüzden soruyorum...

herşeyi geçtim dalga geçer gibi hasarını azalttık, vuruşunu hızlandırdık demek ne ya çocuk mu kandırıyorunuz ? 2 kere 50 değil de 4 kere 25 vuracak dermiş gibi çocuk kandırmak gibi bişey bu gerçekten başarılısınız :D forum adminleri lütfen bunuda iletin arkadaşlar gösterdi yine karşısındakini müşterileri ne yerine koyduklarını...

2. Noddegamra

Noddegamra Guest

Merhaba,

Bu gün yapılan yama çalışmaları ile birlikte hangi sistem gemilerinde değişiklik yapıldığına dair detaylı bir liste şu an bulunmamaktadır. Bu konuda bilgi gelirse eğer ilerleyen günlerde duyurusu forumda yayınlanacaktır. Ayrıca lütfen uslubunuza dikkat ediniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.