Haritaları daraltma

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve mehmet~baba~7 tarafından 24 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu fikirle oyun zevkinin artacağını düşünüyorum. Eskiden 13 levele kadar haritalar vardı. 9/4 8/4 7/4 bi alyansın 9/3 8/3 7/3 bi tarafın olurdu buralar kalabalık olurdu.

Bu oyunu zevkli hale getirmek için sürekli oyuncuları karşı karşıya getirmek gerek. Ben 6 levelden aşağısını gezdiğimde 2-3 gemi görüyorum tr3 de. Bence haritaların sayısı azaltılmalı 52 tane harita var;

1 levellerden 2
    2 levellerden 2
    3 levellerden 2
    4 levellerden 1
    5 levellerden 1
    6 levellerden 1
    7 levellerden 2
    8 levellerden 2
    9 levellerden 2
    10 levellerden 1
    14 levellerden 1
    15 levellerden 1
    16 levellerden 1 harita kaldırılırsa toplam 19 haritayı soyutlarız. Bu hem oyunu zevkli hale getirir. Belki kasmaları azaltır bilemiyorum. Hem de yeni leveller için temel atılmış olur.

2. Tr1 e haritalar dar geliyor bence servırlar arası geçiş olsun bende tr3 servırına gelin orda oyuncu azmış:)) rahat rahat kasılayım:))

3. kardeş her gönderinin altında tr1 kalabalık tr1 şöyle tr1d e inci alamazsın vs. yazıyorsun. ben de tr1 de oynamış biriyim eyvallah kalabalık ama aşırı abartıyosun

4. özkantr

özkantr User

abartma degıl gercektır. gece bıle gırsen etkınlıkte bı gemının basına 10 kısı gelıyor kasılma ımkanı zorlasıyor

5. o zaman gelin tr3 e burası o kadar kalabalık değil her konuda tr1 şöyle böyle diyerek yakınıyo arkadaş ben onu diyorum. Abartmayın üstelik burda da geceleri 10-15 kişi kesiyor